Joković na Cetinju: Džaba pokušaji da se razbije SNP, stabilizovali smo partiju

Joković na Cetinju: Džaba pokušaji da se razbije SNP, stabilizovali smo partiju

Večeras je na Cetinju održana izborna konferencija SNP prijestonice Cetinje, na kojoj je izabran novi opštinski odbor koji će brojati 19 članova. Za predsjednika opštinskog odbora izabran je Zoran Martinović.

Konferenciju je najprije pozdravio Dragan Ivanović, potpredsjednik SNP CG koji je kazao da je ovaj skup dokaz da će SNP u ovom gradu obnoviti i snagu i jačinu.

“Mi gledamo naprijed u budućnost, zarad boljitka svih u Crnoj Gori. Naš SNP je sačuvalo odano i granitno članstvo”,kazao je Vladimir Joković, predsjednik SNP CG.

“Ovih dana smo svjedoci orkestrirane i od nekoga naručene kampanje navodnog napuštanja SNP i to od onih koji su nas napustili prije godinu i po i koji su već u medijima po dva tri puta davali ostavke. A pritom su od SNP dobili sve. To naše iskreno i stameno članstvo vidi i spoznaje. Džaba im je pokušaj, SNP se stabilizovala i vraćaju nam se stari a učlanjuju se novi članovi, jer mi smo stranka socijalne pravde, koja zna ko je i što je i za koju su vrijednosti Njegoševe Crne Gore temelj rada”, rekao je on.

Skup je pozdravio i Vasilije Lalošević, šef Medijskog centra SNP CG.

Na konferenciji su bili i Dragan Vukić, sekretar Izvršnog odbora i Radmila Čagorović, potpredsjednica OO SNP Podgorica.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *