Jezikom mržnje i bujanjem nacističke propagande, režim odgovorio na veličanstvene litije

0
Jezik mržnje i bujanje nacističke propagande, kao odgovor kleptomaskog režima na opravdane i veličanstvene proteste gradjana zbog sramnog zakona o zabrani rada SPC u Crnoj Gori, kao i pitanja borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala bile su teme razgovora tokom radne posjete Berlinu, Nebojše Medojevića, predsjednika PzP-a.
“Eskalacija  političke krize u godini izbora, progon političkih neistomisljenika, hapšenja poslanika DF, novinara, gradjana zbog iznošenja svojih stavova, usvajanje izbornih zakona bez prisustva opozicije, penetracija kriminalnih struktura u službama bezbjednosti, formiranje parapolicijskih snaga bez ikakve profesionalne, institucionalne, demokratske kontrole su pitanja oko kojih sam imao konsultacije sa mojim sagovornicima iz političkih i državnih struktura Njemačke.
Posebno je bilo veliko zadovoljstvo i privilegija razmjeniti mišljenja o organizovanom kriminalu i političkoj mafiji sa gdinom Hansom Georgom Maasenom, jednim od najuticajnijih konzervativnih političara iz vladajuće CDU i dugogodišnjim šefom Savezne Komisije za zaštitu Ustava, što je krovna institucija u Njemačkoj za koordinaciju svih bezbjednosnih službi.
Nema nikakve sumnje da ce uloga Njemačke i EU biti od velike važnosti prilikom rješavanja krize oko sudbine Zakona o zabrani rada SPC i pripreme parlamentarnih izbora. Zato će DF intezivirati svoje medjunarodne aktivnosti u narednom periodu , koji može biti od istorijske važnosti za razvoj demokratije u Crnoj Gori – zaključio je Medojević.
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.