Mladen Mikijelj

Javni prekor mnogim Srbima

0

Piše: dr Petar Milatović Ostroški

Bio bih najsrećniji čovjek na svijetu da ne moram ovaj prekor da objavim. Međutim prinuđen sam to da uradim pred Bogom, svojom savješću i potomstvu koje će suditi, nekima zbgog zlog činjenja, a nekima zbog nečinjenja. Naime, poslije odluke predsjednika vlade Milojka Spajića da podrži „Rezoluciju o Srebrenici“, otvorila se Pandorina kutija srpske naivnosti i srpske gluposti. Uostalom i put u pakao je popločan dobrim namjerama, što su moji dobri i naivni Srbi potvrdili izborom i ishodom po pitanju Srebrenice.

Kad se zvanično usvoji ta „rezozolucija“ srpski narod će biti etiketiran kao genocidan narod, a autori te „rezolucije o genocidu“ su upravo NJemci koji su počinili genocid u Drugom svjetskom ratu kako bi sebe amnestirali i podmetnuli kukavičje jaje Srbima.

Po mom dubokom ubjeđenju sledeći korak će biti naplata ratne odštete od Srba, što znači da će svaki Srbin biti dužan da plaća ratnu odštetu od svoje plate, ili penzije, u narednih 50, ili 100 godina, kako u Republici Srpskoj, tako i u Srbiji, Crnoj Gori i svuda tamo gdje žive Srbi kojima će biti nametnuta hipoteka genocidnosti!

U međuvremenu enormno zaduživanje kod bjelosvjetskih lihvara vodi direktno u ekonomski sunovrat. Tako će Srbima u Crnoj Gori, vrlo podmuklo, biti nametnuta promjena nacionalnog genetskog koda. Da ne bi plaćali ratnu odtetu Srbi će masovno prelaziti u Crnogorce, ili neke druge nacionalne manjine u Crnoj Gori kako bi u ugroženoj egzistenciji izbjegli plaćanje ratne reparacije zbog „srpske genocidnosti“!

Ko je dao mandat Spajiću da sastavi Vladu? Pa njegov kamarad Jakov Milatović. Ko su oni, dojučerašnji anonimusi?
Obojici su kormilari u Londonu i Briselu sa matičnom lukom u Fašingtonu. I za Milatovića i za Spajića, bez obzira na njihov fingirani razlaz, u Srebrenici Srbi su izvršili genocid! Ponavljam, Spajiću je Milatović dao mandat da sastavi vladu.

Uoči predsjedničkih izbora javno sam govorio i pisao da je moj rođak Jakov Milatović doveden da zamijeni Mila Đukanovića i da nastavi njegov antisrpski posao, jer on je, pobogu Crnogorac, a otac mu Srbin. Podsjećanja radi, samo gluvi nijesu čuli da je u televizijskom duelu, uoči drugog kruga predsjedničkih izbora, Jakov šest puta izrekao sledeću rečenicu koja glasi: „Gospodine Đukanoviću i ja i vi dobro da ćete vi u nedjelju katastrofalno da izgubite!“

Naravno da su obojica unaprijed dobro znali rezultat dugovorne blasfemije Bilderberg grupe i Trilateralne komisije.

Dakle, upozoravao sam da će moj rođak Jakov Milatović, sa dečjim glasićem, da nanese kiklopsku nacionalnu štetu Srbima čijim glasovima je došao na vlast.

Najveći dio Srba, koje sam tada upozoravao, govorili su da bi glasali bilo koga samo da sa vlasti ode Milo Đukanović. Otišao je sa vlasti Đukanović, ali sve je ostalo isto, po dubini, širini i u visini, a Milo, rođen 15. februar 1962. godine, spokojno sada čeka svoje penzionerske dane.

S ozbirom da su nedavno Jakova Milatovića napustila dvojica savjetnika, ne bi me začudilo da Milo Đukanović uskoro postane savjetnik Jakovu Milatoviću u toku naredne tri godine dok bivši predsjednik ode u starosnu penziju, jer je daleko iskusniji u svemu.

Na kraju, dragi moji naivni i dobrodušni Serbi, kusajte čorbu koju smo sami skuvali, izuzimajući mene.

(Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrikama „Drugi pišu“ i „Kolumne“ nisu nužno i stavovi redakcije portala „Borba“)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.