JAKOV U STARTU DUPLO PREVAZIŠAO MILA

0

Piše dr Petar Milatović Ostroški

Dragi i veseli rođače, teška srca sam primio vijest iz dobro obaviještenih izvora da se na tebe ljute sekretarica i portir koje nisi poveo u Vatikan kod rimskog pape zajedno sa šeficom kabineta Ivanom Pejović, njenom zamjenicom Milenom Pejović Eraković; savjetnicima: Marijom Lakić Barfus, Ivanom Šikmanovićem, Oliverom Vukajlović, Goranom Delićem, Bojanom Zulić, tvojom dragom suprugom Milenom; Marijom Dragaš, kao i Milicom Petrović koja je, kao otpravnica poslova u ambasadi Crne Gore pri Svetoj stolici, službeno prisustvovala.

Na objavljenoj fotografiji s tobom i papom vidi se deset osoba. Čestitam rođače. Duplo si prevazišao Mila Đukanovića. Milo Đukanović je kod pape vodio samo tri savjetnika, suprugu i ambasadora pri Svetoj stolici. Da si bar duplo manje troškova napravio od Mila prilikom posjete papi, ali nisi nego obrnuto, duplo više. Potrošio si, kako nas obavješatava list „Dan“ ravno 13,500 evra, a mogao si da iz budžeta potrošiš za put u Vatikan i nazad svega 500 evra da si letio low-cost kompanijom.

Na kraju, dragi i veseli rođače, užasava me poređenje sa Milom. Naime, ako si već u prvoj godini predsjedničkog mandata u nečemu duplo prevazišao Mila Đukanovića, bojim se da ćeš na kraju mandata u svemu duplo prevazići Mila na skali negativnih učinaka, pa ćeš, pazi sada kopernikovskog obrta, biti najzaslužniji za Milov trijumfalan povratak na političku scenu…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.