Iznenadićete se šta muškarce najviše privlači kod žena: 5 čudnih detalja uoče prije nego što uopšte pomisle na seks

0

Naime, svaki muškarac veruje svojim prvim utiscima koji imaju jako veliki uticaj na nivo njihove privlačnosti prema nekoj ženi. Svaki od njih traži određene kvalitete i vrijednosti u svojoj partnerki, a prvo što primijete je fizički izgled.

Postoji pet neobičnih stvari koje muškarci najviše primijete na ženama, prenosi Your Tango.

1. Određena vrsta šminke

Iako većina muškaraca smatra da vole kada žene nemaju šminku jer tada djeluju prirodnije, ipak žene koje nose šminku, privlače veću pažnju muškarca, ali to se odnosi samo na određenu vrstu šminke. Naime, žene koje nose ‘tamniju’ šminku, privlače manje pažnje muškaraca i njih ređe zovu na sastanke. Muškarcima je privlačna prirodna i neutralna šminka.

2. Određena veličina bokova

Ovde se zapravo ne radi o privlačnosti i izgledu, već o zdravlju i dobroj plodnosti. Naime, za žene koje imaju veće bokove i struk smatra se da mogu lako da imaju decu, jer otkrivaju nivo estrogena u ženinom tijelu.

3. Crvena boja

Crvena boja se naziva i bojom strasti, a upravo zbog toga i je privlačna muškarcima. Žene koje nose crvenu boju, muškarcima se čine više seksi, a samim tim su im privlačnije. Jedno istraživanje, koje je sprovedeno na Univerzitetu Rochester, pokazalo je da će muškarci potrošiti više novca na sastanku ako žena nosi crvenu boju.

4. Dobrota i brižnost

Osim fizičkog izgleda, muškarcima je i te kako važno kako se žena odnosi prema drugim ljudima. To im pokazuje da žene dobro odgovaraju na potrebe i želje drugih ljudi, a to ih odmah čini privlačnijima. Osim toga, dobro ponašanje im pokazuje da imaju kvalitete koje bi ih činile dobrim majkama.

5. Visok tonalitet glasa

Dok je ženama privlačnije kada muškarci imaju dubok glas, muškarci su ipak potpuna suprotnost. Naime, visok tonalitet glasa, muškarcima govori da je žena vrlo ženstvena te u dobroj formi.

(Pink.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.