Izborni kleptoman Đukanović izdao nalog za pljačku izbora: Demokratske snage da jedinstveno odbrane veliku pobjedu i svaki glas Jakova Milatovića

13

 

Debakl koji je Milo Đukanović doživio u nedjelju 19. marta će se morati zapečatiti 2. aprila, a prijeteće poruke kojima je pokušao u izbornoj noći da ohrabri svoje preostale pristalice kako zna gdje su mu ‘’džepovi buduće podrške’’, te da će u sljedećih 14 dana ‘’vrijedno raditi na njihovom aktiviranju’’, nikog iole upućenijeg građanina u domaće političke prilike nisu mogli opstaviti ravnodušnim.

Dokazani izborni kleptoman Milo Đukanović će u ovoj odsudnoj bici za svoj ljudski i politički opstanak uraditi sve da pokrade izbornu volju građana, da učini poslednji zločin prema izbornom procesu, a time i državi i narodu, ne bi li izbjegao svoj izvjestan ubjedljiv poraz.

Kako su predstavnici i funkcioneri svih stranaka/saveza demokratskih snaga u protekla tri dana dali jasnu, bezuslovnu i javnu podršku Jakovu Milatoviću u drugom krugu 2. aprila, za sigurnu pobjedu nad prevaziđenim autokratom Đukanovićem i njegovo definitivno uklanjanje sa javne i političke scene potreban je i posvećen I odgovoran rad u narednim danima.

Prvenstveno, kandidatu Milatoviću demokratske snage koje ga podržavaju moraju preko svojih članova u biračkim odborima obezbijediti sigurnost i čuvanje svakog glasa, jer je jasno da je izborni kleptoman Đukanović već izdao nalog svojim predstavnicima u biračkim odborima da otimaju glasove i čine sve iz njihovog višedecenijskog repertoara marifetluka i prevara na izborni dan.

S tim u vezi, ogromna većina građana I demokratska javnost s pravom zahtijevaju državničku ozbiljnost u snagama alternative i njihovu potpunu posvećenost u očuvanju veličanstvene pobjede svih građana 2. aprila, onih građana željnih totalnog sloma kako Đukanovića lično, tako I njegove lažne, kriminalne stranke.

13 Comments
 1. Serjoza komentariše

  Rocen i Bemax su danas poceli da placaju 300 eura za glas. Masinerija je aktivirana. Mafija otvorila kesu

 2. Hfkgvrc komentariše

  Svi na izbore. Neko kaze vodimo 80000. Ne vodimo mi nista, 02.4.23 u 7:00h je 0-0. Manja ce razlika biti ako ne izadjemo. On moze dobiti ako dovuce dijasporu, obezbijedi finansijski preletache, i ako bude izlaznost manja od 65%. Ima neke sanse, mada malo. Izlaznost nasih glasaca mora biti ogromna a za njihove kako god oce.

  1. Detektor komentariše

   A šta ćemo sa buljucima bivših depeesovaca koji su bili prelećeli kod evropljana? Jeste li sigurni da se sad kad postoji šansa da Milaš ponovo nastavi da jaše, oni neće vratiti svojoj prvoj ljubavi i glasati Mila? Uz ogromne pare koje se po pričama već dijele? Ja sumnjam da će pola evrope sad glasati za Mila jer su to do skoro bili sve članovi dps, pa uz jaku izlaznost u mjestima đe žive manjine i dolazak dijaspore, vi vidite koliko je pobjeda Jakova sigurna. Moramo masovno izaći sa naše strane, mora biti od 75-80% izlaznost, posebno front i demokrate, inače može biti svašta. Mobilizacija ljudi.

 3. E viva komentariše

  Jadov iz ES ce proci kao i koljenica , Blecko i Kudravi…tika taka

  1. Max komentariše

   Ne dipr

  2. Felacio MNE @e viva komentariše

   E viva Montenegro je bio povik talijanskih vojnika kada su montenegrinke naučili felacio.
   Felacio,tika taka. Puši ga ,sekto komitetska.

 4. Xxxxc komentariše

  Ima li kraja ovoj bagri

 5. Srdjan Lonchar komentariše

  Meni je bila posebno interesantna Prchna Draginja. Secate li se kako je ona dolazila na sednice Skupstine? Utegnuta, puca od sirovog (raw) seksa. Vrlo slichna onoj starleti Staniji.

  Ovog puta otishla u drugu krajnost: Zakopchana do grla, nigde joj se koza ne vidi! To vam govori, kakva je to kurvica. Ni to joj nije nishta pomoglo: dobila je svega 3%.
  .
  .
  .
  Mozete na YT da nadjete njen predizborni intervju, dat CT TV. U njemu je ocrnila Mandica, Lechica, Milatovica i Abazovica.

  Abazovic joj je najgori, on je klovn i neznalica
  Bechic je nesposoban i pod kontrolom BG.
  Jakov je pod direktnom kontrolom Vuchica i Srbijanske Crkve.
  Mandic je chetnichki vojvoda….
  Svo vreme pricha, kako ce da udje u drugi krug, gde ce da pobedi Mila Lopova!!
  .
  .
  Na kraju je doshao najbolji momenat. Pita novinar: „Kad udjesh u drugi krug, od kog kandidata cesh traziti da te podrzi?“!!!
  .
  .
  To je bilo kao u onom vicu, kad Dr. daje savet pacijentu: „Morash da prestanesh da pushish i pijesh, zatim morash da izbacish iz ishrane meso, slano, masno, przeno, sa roshtilja. Potom treba da prestanesh da jurish suknje i shto je tu najvaznije – opusti se i pokushaj da imash shto vishe „fun“ – ZADOVOLJSTVA“!!! …. Shta je tu josh prteostalo?
  .
  .
  Isto je sa Draginjom…. Ovaj konkurent je klovn, ovaj chetnik, ovaj je blentav, ovoga kontrolishe Vuchic i SPC! Eeeeh sad da vidimo, koji bi ti najvishe odgovarao da te podrzi u drugom krugu?

 6. Пчелац komentariše

  Prijatelju, njoj bi odgovarao svaki s podrškom preko 20%🤣🤣🤣

 7. Sloboda komentariše

  Nema on podrsku tamo gdje mu treba. Nema on vise tajnu policiju pod sobom, prepoznavaci po terenu zaludu prepoznaju jer aktivisti drpsa ne mogu vise nikome otkaz srediti niti im vise iko vjeruje u njihova lazna obecanja.
  Amerika ga prepoznala kao kocnicara americkog projekta Otvoren Balkan.
  Zaludu mu sad po koji euric za gorivo, jer nema vise partijsku infrastrukturu,zato sto su ga vec vise od polovine izdali i presli kod pobjednika.

 8. .... komentariše

  Samo dobra koncentracija onih koji budu u birackim odborima. Na svasta su spremni drpsovci. Treba dobro iskontrolisati ubacuju li tudje glasove u listice njihovog kandidata. Poklapaju li se brojevi iskoriscenih i neiskoriscenih listica. Jesu li svi kuponi tu.
  Glasanje putem pisma da li se pravilno sprovodi. Glumci su to, namjeste scene da je pozlilo glasacu ili clanu birackog odbira iz redova drosa, pa onda kao da mu pomognu i oni odrade posao za njega.

 9. Bajro komentariše

  Opstrukcija će biti svakako. Dakle,smanjiće se izlaznost zbog kupovine lk. Stvar je jasna. Milo će pobijediti na način kao i do sada. On je ukrao više od 15 procenata ovoga puta. Za takvu mašineriju nije problem 20000 glasova.

 10. Burdo komentariše

  Onaj ko je lopužao čitav život,ne može se promijeniti.Ali,džaba vam je sada sve,gotovi ste za sva vremena,bijednici i trgovci ljudskim dušama.Tek na parlamentarnim,bićete pregaženi i poniženi,kao što zaslužujete.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.