Izbori u Beogradu 4. marta

0

Predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je izbore za Beograd, koji će se održati 4. marta. Osim za Beograd, za 4. mart raspisani su i lokalni izbori za Bor i Aranđelovac.
Gojkovićeva je, na konferenciji za medije, rekla da se 4. marta biraju odbornici lokalnih parlamenata i da bi građani trebalo dobro da obrate pažnju na to za koga glasaju i da prouče ko je i šta uradio, jer će ti ljudi naredne četiri godine voditi njihove gradove.
Odluka o raspisivanju lokalnih izbora u Beogradu, Boru i Aranđelovcu stupa na snagu odmah nakon objavljivanja u Službenom glasniku, od kada mogu i da počne predizborna kampanja.
Podsjetimo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je sinoć, gostujući u emisiji „Oko intervju“ na RTS da će izbori u Beogradu biti održani 4. ili 11. marta, „ali je ta odluka na predsjednici Skupštine Srbije Maji Gojković“. Prema njegovim riječima, nosilac liste koja nosi njegovo ime na beogradskim izborima biće doktor Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.