Izabrani kandidati za sudije osnovnih sudija centralne i južne regije

0

Kandidati za sudije osnovnih sudija centralne i južne regije su: Jelena Đukanović Perović, Milena Rakočević, Daliborka Vuksanović, Esma Kolari, Nataša Vuksanović, Ivan Vlaović, Dejana Mugoša, Maja Kosović, Slađana Popović i Aida Bojadžić.

„Na sedamnaestoj sjednici Sudskog savjeta, održanoj 7. i 8. juna 2024. godine, Savjet je obavio intervju sa kandidatima prijavljenim na Javni oglas broj 01-8775/23 od 26.12.2023. godine, za izbor 10 kandidata za sudije osnovnih sudova centralne i južne regije, a koji su shodno zakonskoj proceduri ostvarili potreban broj bodova na testiranju, odnosno imaju ocjenu sa pravosudnog ispita, i to sa: Aidom Bojadžić, Ivanom Vlaovićem, Daliborkom Vuksanović, Natašom Vuksanović, Jelenom Đukanović Perović, Esmom Kolari, Majom Kosović, Draganom Miladinovićem, Dejanom Mugoša, Aldinom Muzurović, Slađanom Popović, Marijom Raković, Milenom Rakočević i Julijom Šoškić. Nakon sprovedenog postupka i utvrđene Rang liste, Savjet je donio odluku da se za kandidate za sudije osnovnih sudova centralne i južne regije izaberu: Jelena Đukanović Perović, Milena Rakočević, Daliborka Vuksanović, Esma Kolari, Nataša Vuksanović, Ivan Vlaović, Dejana Mugoša, Maja Kosović, Slađana Popović i Aida Bojadžić“, saopštio je Sudski savjet.

Na osnovu utvrđene ocjene za vrijeme trajanja teorijskog i praktičnog dijela inicijalne obuke za kandidate za sudije sudova za prekršaje, Savjet je donio odluku o izboru Nine Ganjole Mugoša i njenom raspoređivanju u Sud za prekršaje u Podgorici.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.