Ivica Stanković na izlaznim vratima: Ekipa iz Granda sprema svog kandidata za šefa tužilaštva!

1

Ekipa iz Granda, planira da na mjesto Ivice Stankovića, sadašnjeg VDT-a, kome ističe mandat, dovede svog tužioca, saznaje Borba u vrhu DPS-a. Gotovo je izvjesno da je Stankovića DPS pustio niz vodu i da neće dobiti novi mandat. Zato je ekipa iz Granda, planirala, da za tu poziciju izboksuje svog čovjeka, kako bi zaokružili kontrolu kompletnog sistema.

Javna je tajna da je SDT Milivoje Katnić blizak ekipi iz Granda, tačnije Zoranu Lazoviću, koji je sada pomoćnik direktora Uprave policije.

“Stanković nije zadovoljio DPS, tačnije, ponašao se tako da se ne miješa u svoj posao. DPS mu zamjera što ih nije u potpunosti podržao u obračunu sa liderima DF-a, kada je dao obavezujuća uputstva da se ne šalju u zatvor. Zbog toga, gorovo je izvjesno, neće dobiti još jedan mandat, kako sada stvari stoje”, otkriva naš izvor.

Prema našim saznanjima, ekipa iz Granda ne sjedi skrštenih ruku i aktivno su uključeni da proguraju svog kandidata.

Kako saznajemo, jedan sadašnji tužilac, koji već ima neke poslovne kombinacije sa pomenutom ekipom, jedan je od kandidata za Stankovićevog naslednika.

“I unutar samog tužilaštva došlo je do pregrupisavanja snaga, naročito kada su svi shvatili da je Stanković na ledu. Sad svi žele da se približe novim donosiocima odluka i svrstaju na njihovu stranu”, pojašnjava naš sagovornik.

Tužilaštvo, nikad nije bilo u lošijem stanju, nego poslednjih godina, a rat klanova unutar sistema je urušio tužilački aparat.

“Biraju se partijski podobni ljudi, što ostavlja strahovite posledice po sistem, a tužilaštvo nikad nije bilo na gorim granama, nego što je sada”, tvrdi naš sagovornik.

Neće mu biti produžen mandat: DPS pušta Ivicu Stankovića niz vodu!

1 Comment
  1. […] Ivica Stanković na izlaznim vratima: Ekipa iz Granda sprema svog kandidata za šefa tužilaštva! […]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.