Neće mu biti produžen mandat: DPS pušta Ivicu Stankovića niz vodu!

3

Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković odlazi sa te funkcije, nakon isteka mandata, dogovoreno je u vrhu DPS-a i to će biti prvi ustupak opozicionim zahtjevima koji su tražili ostavke državnog vrha i tužilaštva, otkriva Borba.

U DPS-u su procijenili da im je najbezbolnije da puste Stankovića niz vodu, odnosno, da mu se ne produži mandat.

“U vrhu DPS-a su svjesni teške političke situacije i sve većeg nezadovoljstva naroda koje može da kulminira narednih vikenda. Zato je idealna prilika da se Stankoviću, ne produži mandat, jer ionako nijesu previše zadovoljni njegovim radom. Stanković je za svog mandata djelovao iz sjenke, prepuštajući drugima inicijativu u okviru tužilaštva, tako da se u javnosti sticao utisak kao da se ne miješa u svoj posao”, kaže naš sagovornik iz vrha DPS-a.

Kako je Borba već pisala, obavljeni su razgovori sa dva kandidata koji su potencijalni naslednici Ivice Stankovića. Jedan od njih je, kako saznajemo, pominjan u nedavnim aferama koje je otvorio biznismen Duško Knežević.

U oba slučaja riječ je o aktivnim licima u pravosuđu, a jednom od njih su i članovi porodice aktivni u DPS-u. Za sada su obavljeni preliminarni razgovori sa njima, a obojica su izrazili spremnost da se prihvate ove funkcije.

3 Comments
  1. SimoCeT komentariše

    hahahah, kako je ona draginja smijesna. haha, ovo joj je kao ljubavni partner, a ona glasa protiv njega. hahahah, u sto se pretvolio prokleti montenegro. Raspada se DPS u metastazama!

  2. […] Neće mu biti produžen mandat: DPS pušta Ivicu Stankovića niz vodu! […]

  3. Ljuta komentariše

    Savic je idealan kandidat…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.