Ivanović sa liste „Budva naš grad“: SNP da saopšti da li će ispoštovati datu riječ i formirati poseban klub odbornika i učestovati u formiranju vlasti

0

Lista „Budva naš grad“, odnosno njen predstavnik Predrag Ivanović odlučio je da reaguje na poslednje saopštenje SNP-a.

Saopštenje prenosimo integralno:

– Povodom nepotpisanog saopštenja SNP Budva u kojem su iznijete neprimjerene kvalifikacije, imamo potrebu da reagujemo u ime svih nas koji jedinstveno stojimo uz nosioca naše liste Nikolu Jovanovića.

Ljudi ponekad izmišljaju stvari iz različitih razloga, kao što su potreba da se zaštite, da se pokažu u boljem svijetlu, da bi ostvarili određeni cilj ili jednostavno iz zabave. Izmišljanje može biti kreativan proces ali takođe može biti i negativan ukoliko se koristi za manipulaciju ili obmanu. Time se poslužio budvanski SNP, ali ne znamo iz kojeg razloga, jer niko im nije kazao da su kriminalci. O tome svjedoče građani Crne Gore koji su čuli izjavu našeg saborca Nikole Jovanovića.

Jovanović je podsjetio da je SNP Budva odmah nakon izbora saopštio da će samostalno formirati odbornički klub, a sada o tome ćuti iz toga se može izvući zaključak da ih je neko posavjetovao na takav potez.  Ko, to oni najbolje znaju?

Uostalom, saopštenje budvanskog SNP-a više liči na obračun sa izmišljenim neprijateljem, nego na reagovanje jedne ozbiljne partije koja je trebalo da bude ozbiljan partner za formiranje lokalne vlasti.

Dobronamjerno podsjetićemo časnu partiju da svako saopštenje treba da bude precizno, istinito i da je jezgro istog pogođena tema u svim slučajevima, a poželjno bi bilo i da bude potpisano kako bi se stajalo iza izgovorenih riječi. Vjerujemo da će se brzo dozvati pameti i krenuti pravim putem, jer svima nam je interes građana na prvom mjestu.

Na kraju pita li bi brata, prijatelja i kuma u Hristu, Krsta Rađenovića – kako se zove onaj kojem je svako dobar, od Sveta do Mila? Je li sluga taj i takav ili onaj koji je u službi građana Budve. Nikola  Jovanović je kao što dobro znate ponos svakog časnog , hrabrog, plemenitog i kulturnog građanina Budve i to su građani potvrdili 26.maja. Umjesto što ste se usudili da vrijeđate bez ikakvog pokrića, evo prilike da dokažete na djelu da ste samostalni i da niko ne utiče na vaše djelovanje. Saopštite javno da li ćete ispoštovati datu riječ, formirati poseban klub odbornika kako vam je propisano koalicionim sporazumom i saopštite da li ćete učestvovati u procesu formiranja vlasti koji je pokrenula naša izborna lista.

U krajnjem: „Sve će proći, samo će istina ostati.“

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.