Ivan Kopitović odgovorio Purišiću: Za vlast je održivo samo otimanje od naroda

0

Ministar rada i socijalnog staranja i visoki funkcioner Bošnjačke stranke Kemal Purišić kao da je doživio amneziju u periodu nakon što je njegova Bošnjačka stranka i isključivo samo ona bila krivac za ukidanje nadoknada majkama sa troje i više djece, saopštio je Ivan Kopitović, funkcioner PzP-a i DF-a.
Putišić je zajedno sa ostalim istaknutim funkcionerima ove satelit partije i priveska DPS-a javno obećavao majkama u Rožajama da im nikada doživotno stečeno pravo ne može biti oduzeto, ali valjda su mu tada majke iz Rožaja i okolnih mjesta poslužile samo kao brojka koja ce mu obezbijediti mandat u novoj Vladi koju su na brzinu sklepali Milivoje Š. Katnić i Saša Sinđelić u noći 16.oktobra.
“Samo par mjeseci kasnije nakon što je Ustavni sud dobio naredbu za izvršenje odluke koju je naredio vrh DPS-a, dva poslanika BS-a su podizanjem ruke na glasanju o ukidanju nadoknada za majke sa troje i vise djece uništili živote 20.000 porodica. Isključivo su oni bili ti od kojih je zavisio ishod glasanja jer se od ostalih nepomenika vladajuće koalicije drugacije ne može ni očekivati. I umjesto da se sada zabije u mišju rupu Kemal Purišić drži pridike majkama koje je prevario i slobodnoj Crnoj Gori. Ova odluka poslanika Bošnjačke stranke kao i one sramne odluke o skidanju imuniteta Nebojši Medojeviću koji se cijeli svoj život borio za ravnopravnost Bošnjačkog naroda u Crnoj Gori, te skidanje imuniteta ostalim poslanicima DF-a biće predmet ispitivanja prvog slobodnog državnog tužioca kojeg ce imenovati opoziciona vlada koju ce predvoditi DF. Svaka odluka biće predmet ponovnog ispitivanja i revizije jer i vrapcu na grani je jasno da su mutne rabote u pitanju (blaga konstatacija) kada je održivo samo ono sto ide u džepove porodice Djukanovic i kada su kapitalni projekti samo oni koji pune džepove prijatelja i saradnika prve familije. Ničija nije do zore gorela”, poručio je Kopitović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.