Istražitelji tragaju za ubicom Vlada Popovića: Osveta “kavčana” zbog likvidacije Davorina Baltića!

0

Saradnik “škaljarskog” klana Vladimir Popović Pop ubijen je zbog osvete za ubistvo Davorina Baltića, visokopozicioniranog člana “kavačke” grupe, sumnjaju istražitelji MUP-a Srbije. Inače, Popović, koji je blizak saradnik Luke Bojovića, bio je jedan od poslednjih klijenata, ubijenog advokata Dragoslava Ognjanovića, koji je takođe žrtva obračuna klanova. Istražitelji vjeruju da je Popović bio treći čovjek Bojovićeve grupe, a istu poziciju je navodno pokrivao i Baltić u “kavačkom” klanu.

Kako saznajemo, Popović je navodno znao da je na spisku za likvidaciju, zbog čega je namjeravao da se iz Beograda s porodicom na neko vrijeme skloni u Španiju, ali su ga napadači spriječili u toj namjeri.

U klub u Ulici vojvode Šupljikca dva muškarca uletjela su i ranila Vladu Popovića. U opštem metežu ranjen je i jedan mladić (23). Mada se prema prvim informacijama govorilo da su u napadači bili maskirani, ipak su bili odjeveni samo zimskima jaknama i šalovima. Jedan od napadača je ranjenog Popovića izvukao iz kluba, dok je drugi motrio na ostale goste i čuvao leđa ubici.

– Očevici navode da je pucnjava trajala jedan minut. Dodali su da je Popović ležao na pločniku kada mu se ubica unio u facu i nešto mu rekao. Zatim je pucao i dokrajčio ga tu na trotoaru, prenose beogradski mediji.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.