Istraga ubistva Saša Klikovca: Miloš Marković planirao da pobjegne u Albaniju

Istraga ubistva Saša Klikovca: Miloš Marković planirao da pobjegne u Albaniju

Miloš Marković iz Podgorice, osumnjičen za ubistvo sugrađanina Saše Klikovca planirao je da pobjegne u Albaniju, zbog čega se i pritajio u kućici na Adi Bojani kod Ulcinja, saznaje Pobjeda.

Prema saznanjima našeg lista, Marković je isplanirao bjekstvo koje je osujetila policija. Uhapšen je na osnovu operativnih saznanja istražitelja i zatečen sa pištoljem i metkom u cijevi 27. jula u kućici.

Njega su kasno u noć iznenadili inspektori i priveli u podgorički Centar bezbjednosti, gdje je saslušan, a kasnije i sproveden u Istražni zatvor.

Crnogorski istražitelji terete Markovića da je 18. jula iz pištolja usmrtio Klikovca ispred porodičnog restorana ,,Kod Crnogorca“ dok je bio u vozilu.

Kod Markovića je nađena i torbica sa većom količinom novca.

Osim njega, za ovaj zločin tereti se i Marko Šuković, koji je, kako policija sumnja, vozio „golf“ iz kojeg je Marković pucao.

U Klikovca je pucano iz vozila u pokretu, pogođen je sa više hitaca iz ,,heklera“ u stomak i grudi.

Osumnjičeni su jedno vrijeme pratili žrtvu, što su potvrdili i svjedoci koji su primijetili crveni „golf“ u blizini kuće Klikovca.

Istražitelji su na Radovču u okolini Podgorice, pronašli automobil za koji se sumnja da su ga za izvršenje zločina koristili Marković i Šuković.

Osumnjičenom Šukoviću, koji je ranije uhapšen, određen je pritvor do 30 dana.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *