Istraga došla do podataka: Vujić naručio ubistvo Roganovića?

0

Novljanin Krsto Vujić organizovao je i naručio ubistvo sugrađanina Šćepana Roganovića, saopšteno je Vijestima iz više nezvaničnih izvora i rečeno da su istražitelji na tragu osobi koja je iz vatrenog oružja usmrtila tog tridesetpetogodišnjaka.

Prije par dana uhapšen je Miloš Đuričković – osumnjičen da je pomogao nakon zločina i uništio tragove, između ostalog, zapalivši motocikl kojim je navodno prevezao ubicu poslije pucnjave 13. februara. Njemu je juče određen pritvor.

Vijestima je rečeno da je na saslušanju priznao da je bio saučesnik u ubistvu Roganovića.

Jedan od izvora Vijesti, saopštio je da je dvadesetsedmogodišnji Đuričković uhapšen ispred zgrade u kojoj je bio takozvani štek stan, za pripadnike te kriminalne organizacije.

Pretresom tog objekta, navodno, pronađeni su dokazi koji će koristiti tužiocima u istrazi…

Škaljarski klan?

Vujića i njegovu ekipu, bezbjednosne službe tretiraju kao članove škaljarskog klana.

On je septembra 2018. godine preživio treći pokušaj ubistva – tada je ranjen dok je u porodičnoj kuću u Meljinama bio u društvu majke, supruge i dvoje maloljetne djece.

Prema nezvaničnim informacijama, na njega je pucano hicima iz puške sa snajperskim nišanom.

Pogođen je u butinu, ali nije bio životno ugrožen.

Godinu ranije, takođe, u Meljinama na njega je napadač otvorio vatru sa motocikla u pokretu. Vujić tada nije povrijeđen, a napadač je pobjegao.

Vujić i njegov trogodišnji sin ranjeni su prije četiri godine u Herceg Novom, nakon što je namjeravao da uđe u svoj parkirani automobil, aktivirana je eksplozivna naprava.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.