iPhone 15 će navodno biti napravljen od titanijuma i imaće zaobljene ivice

0

Tviteraš koji je ranije objavljivao informacije o iPhone uređajima, poznat kao Shrimp, objavio je da Apple planira da značajno osveži dizajn iPhone 15 serije mobilnih telefona, počevši od materijala samog kućišta. Naime, navodi se da će novi modeli imati kućište od titanijuma i da će im zadnja strana imati zaobljene ivice, prenosi Bug.hr.

„Prema prvim informacijama koje imam, iPhone 15 će imati novi dizajn ivica. Ugao zadnje ivice, kao što je istaknuto na slikama, biće zaobljen i više neće biti kvadrat. Materijal će takođe biti titanijum“, napisao je Shrimp na Twitteru.

Dakle, novi dizajn ivica trebalo bi da bude sličan onom sada „drevnom“ iPhone-u 5C – prednja strana je ravna, a zadnja zaobljena. Ako se Apple zaista odluči za takav dizajn, to znači da će novi iPhone 15 biti udobniji za korišćenje, posebno ako se uzme u obzir kućište od titanijuma koje bi trebalo da bude primetno lakše.

Iako Shrimp napominje da je još prerano da se ove glasine potvrde, Apple-ov MacBook i Mac mini imaju sličan dizajn, pa bi se to vrlo lako moglo preneti na iPhone 15 seriju mobilnih telefona, prenosi GSM Arena.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.