Investitor iz Bara sipa beton u more?

0

Poslanik Demokrata Momčilo Leković oglasio se sinoć i poslao fotografije medijima gdje investitor iz Bara sipa beton u more.

„Pogledajte kako u ekskluzivnoj zoni morskog dobra, na katastarskoj parceli 2517/1 KO Sutomore (u blizini nekadašnjeg Hotela „Inex“) jedan od poznatih barskih investitora sipa beton u more, čime proširuje svoju vještački stvorenu plažu. Vjerovatno će me SD i DPS prvaci (možda i još neki) optužiti da ponovo radim protiv ,,savjesnih“ investitora, a samim tim i razvoja države, ali oprostite mi, morao sam, ostavljam građanima da sami sude da li je ovo u interesu grada i države ili pojedinca koji godinama uzurpira ovaj dio obale“, kazao je Leković.

Dodaje da ovom istom investitoru Opština je prije par godina sagradila (takođe na samoj obali) fekalnu stanicu za njegov nelegalni soliter (betonsko čudo u desnom uglu).

„Godinama se mještani naselja „Ivan Milutinović“ bore, protestuju upućuju prijave ali kako koja vlast dođe na čelo nadležnih resora tako ovaj investitor lakše ostvaruje svoje naume. Pozivam Morsko dobro, Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine i sve nadležne organe da konačno zaustave uništavanje naše obale. Pozvao bih i Opštinu Bar, ali od njih nažalost ne očekujem bilo kakvu reakciju“, zaključio je Leković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.