Injac: Pri kraju radovi na izgradnji novog parka u Bloku VI

0

,,Značajno smo unaprijedili stanje javnih površina u gradu i sigurna sam da će novi park u Bloku VI biti mjesto okupljanja naših sugrađana svih uzrasta. Park se prostire na oko četiri hiljade kvadrata, a osim ambijentalnog uređenja, do skoro veoma zapuštene površine, novi park će biti upotpunjen sa dječijim igralištem, stazama za šetnju i sadržajima za rekreativce”, kazala je prof. dr Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.

Izgradnja novog parka u Bloku VI započeta je sredinom marta, a završetak radova očekuje se u narednim danima. Park na uglu Bulvera Mihajla Lalića i Ulice Meše Selimovića zamijeniće nekad zapuštenu zelenu površinu koja je često bila na meti napada vandala. Radove na izgradnji parka izvodi gradsko preduzeće ,,Zelenilo”, a uz pomoć ,,Komunalnih usluga” i ,,Agencije za stanovanje”.

,,Osim redovnih održavanja, gradska preduzeća vrijedno rade na stvaranju nove vrijednosti za građane, kako kroz izgradnju novih parkova, saobraćajnica, ali i kroz pripremne radove za značajne infrastrukturne projekte koji nas očekuju u narednom periodu”, kazala je Injac.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.