Injac: Počela rekonstrukcija školskog poligona na Drezgi, vjerujem da ćemo okolinu Podgorice učiniti perspektivnom za život

0

Osim radova na asfaltiranju saobraćajnica, gradsko preduzeće ,,Putevi“ započelo je rekonstrukciju poligona koji se nalazi u dvorištu piperske Osnovne škole ,,Vojin Popović” u Drezgi.

,,Izgradnjom putne infrastrukture, snaženjem poljoprivrede i obezbjeđivanjem boljih uslova za boravak u školama u okolini Podgorice radimo na ubzranom razvoju prigradskih naselja. Vjerujem da ćemo na taj način i okolinu grada učiniti perspektivnom za život“, kazala je prof. dr Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.

Kako je gradonačelnica ranije izjavila, mještanima Pipera, ali i drugih prigradskih naselja, Glavni grad će obezbijediti bolje uslove za život kroz stvaranje pretpostavki za ravnomjeran razvoj cijele Podgorice. Prema njenim riječima, plan je da samo na teritoriji Pipera bude asfaltirano 10km saobraćajnica što će značajno unaprijediti infrastrukturu u ovom dijelu grada. Sve inicijative mještana u prigradskim naseljima, ali i široj okolini Podgorice se razmatraju i shodno prioritetima pristupa se izvođenju radova.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.