I Uprava policije demantuje DPS: U Dragovoj Luci došlo do nesporazuma, netačno da je bilo ko pretučen

1

Netačna je informacija da je bilo ko pretučen na biračkom mjestu u Dragovoj Luci, potvrđeno je iz Uprave policije.

-O događaju je obaviješten državni tužilac i rad na ovom predmetu je u toku te će se sve okolnosti utvrđivati u daljem postupku- zaključuje se u saopštenju

Izborni dan u Nikšiću protiče bez ozbiljnijih incidenta, a do 15 časova registrovani su sporadični incidenti i nesporazumi na koje je policija odgovorila efikasno i profesionalno, saopšteno je iz Uprave policije.

-Tokom glasanja na biračkom mjestu br.118 došlo je do nesporazuma između članova biračkog odbor a vezano za glasačku kutiju koja je bila namjenjena za glasanje putem pisma. Događaja je prijavljen policiji i pripadnici Uprave policije su odmah izašli na lice mjesta- dodaje se u saopštenju.

Iz UP dodaju i da glasačka kutija nije ukradena i nije oštečena.

-Nalazila se u vozilu kojim su članovi biračkog odbora trebali da se upute na lokacije gdje su građani trebali da ostvare pravo glasa putem pisma- stoji u saopštenju Uprave policije.

 

1 Comment
  1. Veselin komentariše

    DPS je najviše glasova u Bogetice krao prilikom glasanja putem pisama.Napiju rakije člana snp drugim daju 100E i za sat obidju 20 glasaca od kojih je jedan na lečenju u Risnu.Dva rukopisa na 20 glasaca..Isve to prodje pored posmatrača.Tako su obezbjedjivali prednost od 10% s obzirom da je na tom biračkom mjestu oko 220 glasaca.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.