I Milica ode iz DPS-a, ali bi Rafet da spašava glavu hobotnice

3

piše: Jelena Božović, funkcionerka Nove srpske demokratije

 

Predsjednik Bošnjačke stranke, koja je crnogorski šampion u klijentelizmu i nepotizmu, po nalogu Mila Đukanovića pokušava nemoguće – da promijeni izbornu volju građana i ostavi diktatora u životu. Pokušava da iz procesa koji slijede eliminiše najžešćeg protivnika mafije u dosadašnjoj vlasti, a da u njih ugura sebe i slične, koji su bili najveći beneficijari zarobljene države.

Kratko, Husoviću i vi ostali, kojima se svidjela ideja da 66% posto nove vlasti, od čijih se budućih aktivnosti tresu noge dugogodišnjim režimlijama, zamijenite najodanijim Milovim saradnicima – NE MOŽE!

Pardon, može, ali uz podršku DPS-a.

Što se mene tiče, poziv koji je upućen BS, iz pijeteta prema našim sugrađanima Bošnjacima, kad ste vi u pitanju, više ne važi. Dovoljno je časnih i obrazovanih Bošnjaka koji bi mogli da daju doprinos radu nove vlade, tako da nam najkorumpiraniji dio njihovog naroda u Vladi spasa stvarno ne treba.

Vjerujem da ovo ne mislim samo ja, već i svaki od 135000 glasača velike narodne koalicije “Za budućnost Crne Gore”, koji su dominantno iznijeli pobjedu nad diktatorskim režimom.

Jelena Božović, buduća poslanica i neko koga neće ucjenjivati najgori Đukanovićevi saradnici.

3 Comments
 1. Darko komentariše

  Jelena bas pismeno tacno i posteno . Ko citava partija smecara i splacina !!

  9
  10
 2. Rade komentariše

  Ne bi Rifat da spasava glavu hobotnice no svoje pokradene pare i da sakrije svoje fukarluke. A glavu hobotnice on ne voli isto ka i svi ostali no im je glava cinio da mogu da kradu i po malo da od Crne Gore prave unijatsko muslimansku zemlju.

  16
  2
 3. Level komentariše

  Darko ti si go.no, a zna se šta se sa takvima radi – pušti se voda da go.na odnese!

  9
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.