I Krivokapić na meti mafije: Dobijao prijeteće poruke od kriminalnih klanova

1

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je da je i on dobijao prijeteće poruke od kriminalnih klanova.

Rekao je da je broj članova obezbjeđenja potpredsjednika Vlade, Dritana Abazovića povećan zbog ozbiljnih prijetnji koje dobija.

Zbog informacije da pripadnici kavčkog klana planiraju likvidaciju, Abazovića čuvaju specijalci naoružani dugim cijevima, a njegovo obezbjeđenje zadužilo je blindirani automobil.

Prema informacijama “Vijesti”, povećan je i broj pripadnika Sektora za obezbjeđenje ličnosti i objekata, koji su raspoređeni oko zgrade u kojoj Abazović stanuje, ali i na mjestima na kojima boravi.

Kavački klan prijetio je Abazoviću i nakon parlamentarnih izbora 2020. godine, nakon što je odbio sastanak sa njima. Nedjeljnik “Monitor” tada je objavio da mu je tada stiglo upozorenje: “Vidjećemo se ovako ili onako”.

“Vijestima” je iz izvršne vlasti rečeno da je tu poruku poslao jedan od navodnih vođa kavačkog kriminalnog klana Radoje Zvicer.

Poruka je navodno stigla nakon što je Abazović odgovorio da nema razloga da se viđa ni sa jednim pripadnikom organizovanih kriminalnih grupa, jer nemaju dodirnih tačaka.

 

1 Comment
  1. Ivi komentariše

    Pa neka je. Šta čekaju tužilački i sudski zakoni. Naravno, ubiće i njega i Abaza, nek su djeca zdravo da ne budu oni a ovo što je samo jelo sa plata DRPSA, nek ubijaju baš nas briga.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.