I danas – Ne u NATO!

3

Piše: poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović

I danas – Ne u NATO!

Da se sjetimo, sa tugom i ponosom, svih koji su stradali u zločinačkoj NATO agresiji, naše djece kojoj nijesu dozvolili da odrastu, naše vojske i policije koja je hrabro stala ispred najveće vojne sile u istoriji i njihovih slugu iz terorističke OVK. Da se sjetimo naših pilota koji su vječno ostali vezani za nebesa, a svi uklesani u temelje srpske slobode. I ponosan sam što sam te 1999. godine, bio uz hiljade onih iz Crne Gore koji su se odazvali pozivu otadžbine.

Ali i da dobro zapamtimo one iz Crne Gore koji su, usred bombardovanja SRJ, išli u Brisel na noge NATO zločincima. Takva izdaja nije zabilježena. I 30. avgusta je upravo pobijeđena ,, logika” izdaje, prodaje i predaje.

I mora se spriječiti svaki pokušaj povratka politike koja je pljunula na naše pretke, a nakon svega priznala lažnu državu Kosovo.
Istina je sledeća- NIKADA narod nije glasao za ulazak Crne Gore u NATO. Tamo smo uvučeni silom. I zaista- sila, krv, zločini, to su simboli NATO alijanse.

I zato, jednom za sva vremena-
Ne u NATO!
Kosovo je Srbija! Dogodine u Prizrenu!
Vječna slava našim mučenicima stradalim toga krvavog proljeća 1999. godine.

3 Comments
 1. Realan komentariše

  VUCUROVICU SKOLOVAN SI COVJEK ALI DA TE PODSJETIM.NJEMACJA I FRANCUSKA SU BILI VISEVJEKOVNI ZAKLETI NEPRIJATELJI ,A SAD SU U ISTIM SAVEZIMA I IMAJU PRIJATELJSKE ODNOSE.TAKO DA PRICA TI JE POPULISTICKA.SLEDECIH 20 GOD ZACIMENTIRANI SMO U NATO.LICNO NIJESAM BIO KAO GRADJANIN ZA CLANSTVO ALI MORAMO POSTOVATI CINJENICE I NE KUKATI SVAKO MALO RADI POLITICKIH POENA A USTVARI VI IH TAKO SAMO GUBITE. TO VAM JE POHAZAO NK. 1999 GOD.JE IZVRSEN STRASAN ZLOCIN !!!!! PREMA NASEM NARODU ALI I UVIJEK IMA NEKO ALI TO JE ONO STO NAM SRECU KVARI.

  1
  2
  1. kuca komentariše

   “referendum i tacka”

 2. micki komentariše

  Realan Dje je referendum Jeli priuptan narod mozda.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.