Hotel Verde nije demantovao informaciju: Agenti NATO-a u Crnoj Gori u službi hibridnog djelovanja!

3

U poslednjih nekoliko dana u hotelu „Verde“ u Podgorici, smješteno je oko 30 pripadnika NATO alijanse, koji u okviru tog vojnog saveza navodno obavljaju ili pružaju pomoć u sprovođenju hibridnih napada.

Ova informacija je objavljena prije nekoliko dana, a niko je nije demantovao.

“Logično je bilo da se takva količina pripadnika NATO alijanse, a koja nije mogla da bude nezapažena, smjesti u hotel čiji je vlasnik jedan od režimskih biznismena Tomo Čelebić, navodi se u tekstu.

Tragom te informacije redakcija portala Borba je kontaktirala kompaniju Čelebić, koja to nije demantovala.

Kompanija Čelebić: Ne možemo otkriti ko su gosti hotela “Verde”

“Hotel Verde koji pominjete u pitanjima je odnedavno postao voco™ Podgorica i dio je internacionalne hotelske grupacije InterContinental Hotels Group (IHG) koja u svom globalnom loyalty programu (baza stalnih posjetilaca) broji preko 100 miliona članova. Vjerujemo da su i laici upućeni da svjetski hotelski brend ne može obavještavati javnost o gostima hotela i na taj način ugrožavati njihovu privatnost i sopstveno poslovanje.

Konstrukcije, nevješto uobličeni nonsensi kakvi se ovih dana mogu pročitati u pojedinim medijima vezano za pomenuti hotel i vlasnika, Toma Čelebića, u inače osjetljivoj situaciji kakva je trenutno u Crnoj Gori, moguće da zvuče pompezno ili atraktivno za tabloide, ali su u potpunosti neistiniti, a mogu nanijeti značajnu štetu Hotelu i Čelebić grupi u cjelosti, stoji u odgovoru koji potpisuje Maja Krstajić Radoman, rukovodilac PR/marketing sektora.

Iz odgovora se jasno vidi da pomenuta kompanija nije demantovala da se pomenuti pripadnici NATO-a tamo zaista i nalaze. Niko nije tražio da kompanija Čelebić otkrije njihov identitet, ali je u ovako osjetljivom momentu itekako važno da javnost zna šta ti agenti NATO-a rade u Crnoj Gori, po čijem nalogu su tu i koji su im zadaci, odnosno, ko je meta njihovog djelovanja.

3 Comments
 1. Ivan komentariše

  Totalni bojkot svih objekata koji su u vlasnistvu Celebica… Verde kompleks, Madraguda, Tetminal caffe barovi…

  15
  2
 2. Vasilije komentariše

  Na jadu i bijedi crnogorskog naroda “biznismeni” poput Celebica su “pošteno”stekli ogromna bogatstva a samo ono sto je objavljeno u štampi dosta je da sve znamo o Celebicu i sličnima!Najmanje 95 posto “uspješnih biznismena”su tipa Celebica!!!
  Nato i Celebica treba zaštiti po svaku cijenu!!!

  12
  1
 3. ss komentariše

  HotelVerde vise ne postoji,koliko vi znate…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.