Hapšenje u Podgorici: Prvo napao, a zatim pucao u čovjeka poslije sukoba u ugostiteljskom objektu

0

Podgorička policija lišila je slobode B.P. (36) zbog pokušaja ubistva poslije sukoba u ugostiteljskom objektu.

Naime, B.P. jed uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

„Osumnjičeni je navedeno krivično djelo izvršio na način što je prišao oštećenom, koji je boravio u jednom ugostiteljskom objektu i od njega zahtijevao da se fizički obračunaju, zadajući mu udarce u predjelu glave. U trenutku kada je oštećeni to odbio, izvadio je pištolj nepoznate marke, koji je držao kod sebe bez dozvole i dokumentacije za posjedovanje istog, i ispalio najmanje jedan hitac u pravcu oštećenog lica, koje je uspjelo da se udalji iz navednog objekta“, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, izvršen je preteres stana i drugih prostorija koje koristi B.P. u Podgorici, i tom prilikom je pronađen jedan protivavionski metak i 27 komada puščane municije.

„Sa navedenim događajem upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je kvalifikovao navedeno krivično djelo i naložio da se B.P. liši slobode“, zaključili su iz UP.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.