Hapšenje u Podgorici: Pljačkao kladionice

0

Policijski službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili su četiri krivična djela razbojništvo koja su počinjena u Podgorici. Službenici CB Podgorica identifikovali su i zbog sumnje da je izvršio ova krivična djela lišili slobode D.J. (39) iz Podgorice.

Sumnja se da je D.J. krivična djela počinio u tri dana, i to dva 23. februara ove godine na štetu „Tabacco S Press“ i kladionice „Bookmakers“, jedno dan kasnije, 24. februara, na štetu kladionice „Premier“ i posljednje 25. februara, na štetu dječjeg butika „Kids Idols“.

U sva četiri slučaja on je, kako se sumnja, uz prijetnju pištoljem, od radnica u trafici, dvije kladionice i dječjem butiku, otuđio novac – pazar, nakon čega je pobjegao sa lica mjesta.

Pretresom stana koji koristi D.J. pronađeni su i oduzeti pištolj i garderoba koje je ovo lice, sumnja se, koristilo prilikom izvršenja ovih razbojništava.

D.J. je, uz poseban izvještaj kao dopunu krivičnih prijava, priveden nadležnom državnom tužiocu a potom i sudiji za istragu. Za njega je određen pritvor i on je sproveden u ZIKS.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.