Hapšenje Jovice Vukotića otvara novi rat: “Kavčani” spremaju odmazdu svjedoka vođe “škaljaraca”!

0

MUP Srbije došao je u posjed spiska korumpiranih policajaca, ali i pojedinih političara iz vlasti, koji se povezuju sa “kavčanima”. Ključnu ulogu u razotkrivanju tih lica imalo je hapšenje vođe “škaljaraca” Jovice Vukotića. Kako saznajemo, MUP Srbije će optužiti Vukotića za još neka djela, trenutno ga gone zbog falsifikata, kako bi i dalje ostao u njihovim rukama. Istražitelji iz Beograda ne isključuju mogućnost da “kavčani” spremaju odmazdu pojedinih svjedoka za koje procijene da bi mogli pomoći u rasvetljavanju teških djela. Zato se u bezbjednosnim krugovima vjeruje da bi hapšenje Vukotića moglo da otvori rat među zavađenim klanovima, jer je vođa “škaljaraca” u posjedu mnogih važnih informacija.
Tako nešto je indirektno potvrdio i Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova Srbije.
-Radimo i na drugim slučajevima koji su povezani za Jovicu Vukotića, pokušavamo da dokažemo sve za šta imamo saznanja.
Zašto bismo mi upozoravali njegovu odbranu ili da potencijalne svjedoke sklone ili likvidiraju, kazao je Stefanović.
Prema našim saznanjima, ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić je prije par dana, tokom boravka u Beogradu, pokušao da dođe do informacija vezano za ono što je Vukotić ispričao istražiteljima, ali je ostao kratkih rukava. Naime, MUP Srbije traži od kolega iz Crne Gore da im dostavi sve podatke koje posjeduju za Vukotića, ali informacije u suprotnom smjeru neće ići, jer srpski istražitelji nemaju povjerenja u kolege u Podgorici.
Stefanović naglašava da se Vukotiću u Grčkoj na teret stavljaju šverc i transport 136 kg kokaina.
“Mi smo ga uhapsili za ono za šta imamo čistu situaciju. Turci su ga protjerali, pošto je on, uz Crnu Goru, i naš državljanin, ovdje je uhapšen i sumnjiči se za zloupotebu putne isprave. Moramo da radimo ono što je pravno čisto i ono što na sudu možemo da dokažemo, ocijenio je Stefanović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.