Hapšenja u Beogradu: Stranci snimali vojne objekte

0

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Vojne policije, u toku jučerašnjeg i današnjeg dana, lišili slobode osmoro stranih državljana, koji su pokušali da neovlašćeno snimaju vojne objekte.
“Nadležne službe rade na rasvetljavanju svih ovih događaja, i kada budemo donijeli odgovarajuće zaključke, obavijestićemo javnost. Ja ne želim ovome da pridajem veći značaj nego što jeste, ali moram da kažem da ne vjerujem u slučajnost, i da ovako veliki broj stranih državljana i ovako veliki broj upada ili pokušaja upada u prostore koje kontroliše Vojska Srbije odavno nije zabilježen, naglasio je ministar Vulin.
Prema riječima ministra odbrane, građani mogu da budu mirni i pouzdani u svoju Vojsku, jer su svi nadležni organi, kao što se vidi, veoma efikasni, veoma budni i vode računa o bezbjednosti vojnih objekata, kao i o bezbjednosti svakog našeg građanina.
– Sve naše bezbjednosne strukture su uključene u rešavanje ovih slučajeva, a vrhovni komandant Vojske Srbije se redovno izvještava, rekao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.