Hapšenja kod Tuzi: Švercovali preko 250 kila droge

0

Zajedničkom akcijom policijskih službenika Stanice granične policije Podgorica i Centra bezbjednosti Podgorica otkriven je i presječen lanac krijumčarenja skanka iz Republike Albanije u Crnu Goru, zaplijenjeno je 258 kilograma ove droge i slobode su lišena tri lica za koja se sumnja da su drogu iz Albanije jezerskim putem prokrijumčarila u našu državu radi daljeg stavljanja u promet.

Naime, službenici Stanice granične policije Podgorica su, postupajući na osnovu operativnih saznanja, u reonu Šarove topole na području Tuzi zaplijenili četiri džaka i pet putnih torbi sa 258 kilograma marihuane tipa skank, koji su pronađeni u kombi vozilu a koji su prethodno, kako se sumnja, prokrijumčareni plovilom preko Skadarskog jezera iz Republike Albanije.

Brzom i efikasnom akcijom službenici Centra bezbjednosti Podgorica su identifikovali, locirali i lišili slobode tri lica, i to S.Š. (37), R.Š. (26) i S.V. (24) iz Podgorce.

Kriminalistička obrada, koju su sproveli službenici CB Podgorica, upućuje na sumnju da su S.Š, R.Š. i S.V. prokrijumčarili ovu opojnu drogu iz Albanije na teritoriju Crne Gore, radi daljeg stavljanja u promet.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.