Haos u Gimnaziji: Tukli se đaci, roditelji i nastavnici

1

Jedan tinejdžer zadobio je povredu glave dok je još nekoliko njih lakše povređeno u tuči koja je u četvrtak u popodnevnim satima izbila u Gimnaziji „9. maj“ u Nišu, u kojoj su, pored učenika, učestvovali i nastavnici, ali i jedan roditelj.
Kako „Novosti“ saznaju, tuča se dogodila u 3. razredu Gimnazije, juče, za vreme 5. časa, kada su dva mladića iz Trgovinske škole, za koje se sumnja da su bili u alkoholisanom stanju, ušla u kabinet za hemiju tražeći svog druga, kog nisu zatekli u učionici.
„Tada im je jedan dečko opsovao majke, oni su izašli iz učionice, zalupili vratima i nakon par minuta su se vratili sa nekim granama. Svi su krenuli da vrište, Ušli su i krenuli su da udaraju tog istog momka koji je opsovao, onda je uletela njegova devojka, koju su u par navrata šutnuli. Zatim je drug uspeo da siđe dole da zatraži pomoć do kancelarije i tu se našao roditelj koji je vojno lice i jedan domar. Dva profesora i domar jedva su uspeli da smire mladiće“, kaže sagovornik „Novosti“.
On dodaje da su odmah došle dve interventne jedinice i Hitna pomoć, da je njegov drug kog su tukla ova dvojica, zadobio povrede glave.
Direktor Gimnazije „9. maj“ Nebojša Lekić kaže da pretučeni učenik uopšte ne poznaje dvojicu mladića koji su upali na čas.

1 Comment
  1. Traktorist komentariše

    Mladost hvale vrijedna uzdanica srbije

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.