Hajduković: Bavim se samo strukom, nikada nijesam pripadao ni jednoj partiji!

4

Pomoćnik direktora Aerodroma Predrag Hajduković demantovao je da je član DPS-a i poručio da se bavi samo strukom, te da nije pripadao nijednoj partiji.

“S obzirom da je na vasem portalu je juce objavljen krajnje maliciozno pominjanje mog imena u kontekstu partijske pripadnosti dužan sam da obavjestim slijedeće. Mislim da je došlo vrijeme stručnjaka koji nisu politički obojeni. Kao potpuno apolitična ličnost (nikada član nijedne partije), bavim se svojom strukom i smatram da dolazi vrijeme kada će upravo struka i znanje biti „političari“ koji se najviše pitaju u privrednim društvima, ali koji će biti i najviše odgovorni. Istom se nadam i za JP Aerodromi, prije svega za one zaposlene čiji su rad i zalaganje godinama ostajali prilično marginalizovani”, naglasio je Hajduković u reagovanju dostavljenom “BORBI”.

Kako je istakao, svojim dosadašnjim zalaganjem obavljajući najodgovornije funkcije dominantno kod velikih internacionalnih kompanija (KPMG, BDO..), bez pomoći bilo koje partije.

“Iako sam u preduzeću JP Aerodromi Crne Gore samo 10 mjeseci, pokrenuo sam niz bitnih projekata u okviru meni datih nadležnosti, koji proteklih godina nisu bili aktuelizovani, a trebali su biti. Vjerujem i sigutran sam da će novi menadžment vrednovati znaje i sposobnosti na pravi način”, poručio je on.

4 Comments
 1. Sebastijan komentariše

  Barem si lijep u odnosu na prethodnika.

 2. A komentariše

  Doveo ga Duško Marković da špija Orlandića i postavio na mjesto direktora a razumije se u avio saobraćaj kao strašno …

  1
  5
 3. Radoslav komentariše

  Zašto je “slacajno zaboravio” da pomene da je afirmisan od strane Duška Kneževića kod koga je radio godinama isto ono za šta Dula sada traže!??

 4. Radoslav komentariše

  Molim urednika da upita dotičnog strucnjaka da nam predstavi i ostale predhodne angazmane koji su od velike važnosti da bi se zaključilo kome pripada

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.