Hajdučija režima i američke Ambasade: Razbojnike i bandite iz Afrike dovode duž granice sa Albanijom!

0

Najava premijera Duška Markovića da će “jednu staru jugoslovensku karaulu na granici sa Albanijom pretvoriti u migracioni prihvati centar” još jedna je dokaz servilne i podaničke politike aktuelnog režima, koji je spreman na sve, radi očuvanja vlasti. Ne postoji zemlja na svijetu, koja je svoje karaule, duž osjetljive granice, a granica sa Kosovom i Metohijom i Albanijom svakako jeste i više nego osjetljiva, zatvorila kao što je Crna Gora to uradila. Crnogorski režim je, naredbom da se karaule napuste, svjesno ostavio granicu na milost i nemilost razbojnika i bandita, koji svake godine haraju crnogorskim planinama i katunima. Sada će umjesto lokalnih bandita sa Kosova i Albanije, vlast da nam uvede i bandite i razbojnike iz Afrike. Umjesto da zaštite imovinu i svoj narod, Marković ide korak naprijed i nudi kasarnu migrantima. Tako će Crna Gora biti jedina zemlja na svijetu, koja se ne pita sa svojom zemljom duž svoje granice i zemlja u kojoj se neće znati ni reda ni zakona u graničnom pojasu, koji je itetako ranjim, od kada se Vojska povukla sa svojih položaja.
Pošto se jedna od karaula, a Marković namjerno krije o kojoj se radi, da se mještani ne bi bunili, nalazi i na teritoriji Kuča, tačnije na kučkim Koritima, stanovnici tog plemena poručuju da oni neće ćutati ovoga puta.

“Od kada se Vojska povukla sa karaule, mi smo na meti lopova i razbojnika iz Albanije, koji svake godine, u zimskom periodu, opustoše naše vikendice. Iako smo sve to prijavljivali policiji niko se ne okreće, niti pokušava da uhvati te razbojnikem koji upadaju iz Albanije. Država i vlast nas je prepustila na milost i nemilost razbojnika, koji koliko sjutra mogu da dođu sa oružjem i da zauzmu ovu teritoriju, a da oni u Podgorici i ne znaju da su neprijatelji ušli na našu teritoriju. Sad čujemo da hoće vlast i migrante iz Afrike da nam ubaci na naša ognjišta, vjerovatno nijesmo dovoljno dobri, pa hoće da nas zamijene. E, ovaj put nećemo ćutati i dobro ćemo se organizovati i odbraniti. I od vlasti i od migranata, a i od razbojnika, poručuju mještani kučkih Korita.
Kako najavljuju uskoro će organizovati sastanak i donijeti odluku kako da odbrane svoju zemlju i svoje kuće, koje je vlast prepustila razbojnicima iz Albanije.
Predsjednik Vlade Crne Gore je rekao da u našoj zemlji postoji i Centar za migrante i da su pripremljene posebne lokacije za prihvat izbjeglica, ako taj talas zahvati i našu zemlju.
„Jačamo naše kapacitete, pokrenuli smo prema Evropskoj komisiji projekat sanacije jedne stare jugoslovenske karaule na granici sa Albanijom koja bi mogla biti migracioni prihvatni centar kako bismo stvari bolje kontrolisali. Preduzećemo sve kako ne bismo doživjeli onaj veliki rizični talas koji se desio 2015, koji nije zahvatio Crnu Goru. Ali sada se očigledno ruta mijenja, preko Albanije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i dalje prema Evropi, kazao je Marković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.