Grobari sele proteste na ulicu: Vučelić i Vazura moraju biti istjerani iz Partizana!

0

Prvo su se oglasili nekadašnji asovi, podržali su ih navijači, zajedno su protiv sadašnjih čelnika Partizana, a posle svega što se dešavalo u javnosti minule sedmice Grobari su riješili da se ponovo oglase i ovoga puta nagovijeste kakvi su im naredni koraci.

Prema njihovim riječima, protest koji traje godinu dana, dobiće nove oblike. O tome je navijačka gupa Grobari Jug obavestila javnost u saopštenju koje prenosimo u cjelosti:

„Godinama smo ukazivali na očigledan privredni kriminal, protivpravno bogaćenje pojedinaca i neshvatljivu bahatost i neprihvatanje odgovornosti za katastrofalno stanje u klubu. Na početku prošle godine, u mirnom protestu kod Terazijske česme, jasno smo iznijeli zahtjeve ispred šireg fronta navijača Partizana i odabrali mirni bojkot utakmica na domaćem terenu, kao jedan vid protesta.

S obzirom na to da mirni protesti nisu urodili plodom, a da su nadležni organi ostali nijemi, uključujući i saučesnike iz nelegitimne Skupštine Partizana, odlučili smo da našu borbu izmjestimo na ulice. U ovoj zemlji, kada odabereš put bez nasilja, kada jasno i artikulisano 99,9 odsto navijača Partizana sa svih tribina mirno zahtijeva da se klub spasi, takvi zahtjevi očigledno ostaju bez odgovora.

Kao što krčag ide na vodu dok se ne razbije, zajedno sa svima onima kojima je Partizan u srcu, odluka tribine je da odgovore na naše zahtjeve potraži na ulici.

Milorad Vučelić i Miloš Vazura su crvena linija u svakom od naših zahtjeva. Oko toga nema, niti će ikada biti kompromisa. Kao simboli kriminala i propadanja, kao simboli podaništva i pristajanja da budu statisti i saučesnici u ovoj lakrdiji, u kojoj je jedan od simbola ove zemlje sveden na status taoca, oni ne zaslužuju da samo budu smijenjeni. Oni moraju biti istjerani iz Partizana.

Tokom svih prethodnih godina, borba protiv okupatorske uprave Partizana imala je različite modalitete, ali pošto nijedan od mirnih apela nije urodio plodom, a pošto se jezik razuma očigledno tumači kao slabost i strah, ovim putem pozivamo sve navijače Partizana da prepoznaju ovaj momenat i da zajedno sa matičnom tribinom smjelo istupe i da na ulici pokušamo da vratimo ono što je naše.

Kada institucije zakažu ili sa prećutnim zadovoljstvom gledaju propadanje ovog nekada velikog kluba, ujedinjeni navijači Partizana će zajedno tražiti razrješenje ove talačke krize. Možda će onda neko obratiti pažnju, možda će se tek tada neko opametiti i reći – sada je dosta!

Očigledno je da drugog puta nema. Ili mi ili oni! Za slobodan Partizan! Do konačne pobjede“, stoji u saopštenju Grobara Jug.

(Mocart Sport)

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.