Govedarica (SDS): Đukanović zaprijetio Dodiku zabranom ulaska u Crnu Goru

2

Visoki funkcioner Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica izjavio je da je crnogorski predsjednik Milo Đukanović upozorio srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da će svim poslanicima njegove stranke i njemu lično biti zabranjen ulazak u Crnu Goru ako parlament Republike Srpske usvoji Deklaraciju o položaju Srba u Crnoj Gori.

“Prema informacijama koje imam, Đukanović je (prije dva dana) telefonom pozvao Dodika i rekao mu da će, ukoliko Narodna skupština RS usvoji takvu deklaraciju, biti zabranjen ulazak u Crnu Goru svim poslanicima (Dodikovog) Saveza nezavisnih socijaldemokrata, da neće moći da dodju ni kao turisti i da neće imati pristup svojoj imovini koju očito imaju u toj državi”, rekao je Govedarica za bijeljinsku BNTV.

Govedarica, bivši predsjednik SDS, kazao je i da je Đukanović upozorio Dodika da je pitanje da li će i on (Dodik) moći da uđe u Crnu Goru.

“Prema mojim saznanjima, Dodik je pozvao svoje poslanike i rekao da ne mogu da glasaju za Deklaraciju koju je predložio član poslaničkog kluba SDS u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović”, naveo je Govedarica.

Skupština RS nije juče usvojila Deklaraciju o položaju Srba u Crnoj Gori jer za nju nisu glasali poslanici skupštinske većine predvođene Dodikovim SNSD-om.

2 Comments
 1. Zager Bijela komentariše

  Da imaju imovine imaju, posebno ovi glavni.

  1
  1
 2. Jordan komentariše

  OVO JE POTPUNO TAČNO !
  SNSD JE GLASAO PROTIV REZOLUCIJE NSRS O POLOŽAJU SRBA U CRNOJ GORI !

  DODIK NIŠTA NIJE BOLJI OD ĐUKANOVIĆA..
  LOPOV I PREVARANT.
  DAN PRIJE REFERENDUMA, U TITOVOJ VILI U IGALU , SASTAO SE SA ĐUKANOVIĆ EM I DAO MU PODRŠKU ZA ODVAJANJE OD SRBIJE .

  TO SU BRAĆA PO KRUPNOM KAPITALU.
  DODIKOV GLAVNI “GEBELSOVAC” , NE PISMENU PERO SIMIĆ , POKUŠAVA DA SPINUJE I DA SLAŽE JAVNOST .

  SVI IMAJU GOOGLE I YOUTUBE !!!

  A TAJ SIMIĆ JE TOLIKO ZLA NAPRAVIO MNOGIM LJUDIMA U BIH , DA GA NEĆE IZVUĆI SVI SUDOVI , OVOGA SVIJETA .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.