Goran Danilović saopštio: Ujedinjena Crna Gora se vraća u parlament

0

Shodno odluci Glavnog odbora Ujedinjene Crne Gore, lider partije Goran Danilović predložiću Predsjedništvu da prvi put poslanici UCG uđu na plenarno zasijedanje tokom zakazane sjednice na kojoj će se raspravljati o budžetu za 2018. godinu.
Nakon konsultacija u okviru Predsjedništva, koje su već obavljene, uslijediće i sjednica ovog stranačkog organa na kojoj će biti utvrđene pojedinosti i precizan plan rada tokom te, kako navode, izuzetno važne tačke dnevnog reda.
“Konstatujemo i realno stanje opozicione posvađanosti i nespremnosti vodećih opozicionih subjekata da sarađuju. Od te svađe svi trpimo nemjerljivu štetu, a Ujedinjenoj Crnoj Gori ostaje da se posveti sebi i svom stranačkom radu. Ostajemo spremni da bilo kada i bilo gdje, u parlamentu ili van njega, budemo dio složne opozicione priče ali do tada nemamo pravo na samouništenje. Dovoljno smo molili i iščekivali da opozicioni lideri sjednu za sto i dogovore se”, navodi se u saopštenju Danilovića.
“Nastupićemo kao nezavisni poslanici u parlamentu o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti skupštinsko rukovodstvo. O svim daljim potezima UCG u parlamentu i van njega odlučivaće nadležni stranački organi”, zaključuje Danilović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.