Gojković: Ogroman stres; Vidović: Nismo gubili glavu ni kada smo gubili

0

Dobro je vaterpoliste Crne Gore uzdrmao težak poraz od Srbije. Vidjelo se to u duelu sa Japanom. Ajkule su igrale okovane velikim psihološkim pritiskom, samo u trećoj četvrtini bile na nivou, što je bilo dovoljno da se savladaju vaterpolo kamikaze.

„Došli smo po ovo, da prođemo grupu… Sada ćemo vidjeti da li ćemo biti drugi ili treći u zavisnosti od rezultata utakmice između Srbije i SAD. Čestitao bih igračima, ogroman je stres bio u Dubrovniku, Zagrebu i ovdje jer smo imali takve grupe da nismo imali ni jednu utakmicu koju smo mogli da odigramo lakšim intezitetom. Pobijedili smo izuzetno zahtjevan meč za prolaz. Sada ćemo da probamo da se oporavimo i pripremimo za ono što nas očekuje za dva dana“, rekao je selektor Crne Gore Vladimir Gojković.

Stefan Vidović je priznao da je poraz od Srbije ostavio traga.

Pobjeda nad Japanom ali prije svega pobjeda nad nama samima. Težak meč, ali nismo gubili glavu kada je Japan vodio i kada nismo igrali kako treba. Mnogo smo promašivali. Nije bilo lako igrati nakon teškog poraza od Srbije. Najbitnije da smo upisali pobjedu, ispunili prvi cilj i sada čekamo rezultat utakmice Srbija – SAD“, rekao je Stefan Vidović.

http://

Standings provided by Sofascore

(lobsport.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.