Glumac Vlasta Velisavljević: Gadna je bila ona komunistička izolacija na Golom otoku, ova sa koronavirusom se lakše podnosi!

0

Dobro sam. Ovo nije najstrašnije, gadna je ona komunistička izolacija na Golom otoku. To je bila izolacija, ovo sada nije ništa – odgovara, uprkos svemu, sa osmjehom proslavljeni jugoslovenski i srpski glumac Vlasta Velisavljević (94) na pitanje kako provodi dane u svoja četiri zida.

Omiljeni glumac dodaje da, posle takvog jednog iskustva, dane virusa korona podnosi “na trepavicama”:

– Mnogo čitam, gledam televiziju, radim nešto i na terasi oko cvijeća. Zanimam se, nije mi dosadno. Imam i veliku, baš veliku, podršku svojih kolega iz Jugoslovenskog dramskog, kaže on.

Na pitanje da li je u komunikaciji sa onima koji su u istoj situaciji kao on, Velisaljević kaže:

– Ja se nikad nisam mnogo družio sa vršnjacima. Oni su svi otišli, “bez pozdrava”, i ostavili me, eto, samog sada… Do odlaska Mrguda (glumca Miodraga Radovanovića), družio sam se s njim, o Đuzi da ne pričam. I sa mlađima sam rado provodio vreme, posebno sa Glogovcem. Imam mnogo uspomena i ako ih samo pretresem, odmah osjetim da, nekako, nisam džabe živio. Vraćam se u ove dane tim sjećanjima, radujući se i što mi se javljaju mlade kolege sa pitanjem mogu li nešto za mene da učine, da mi pomognu, zaključuje on.

(Novosti)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.