Glavni odbor PzP-a: Režim nije uništio DF

0

U Podgorici je juče održana sjednica Glavnog odbora Pokreta za promjene na kojoj se razgovaralo o aktuelnoj političkoj situaciji. Sjednicom je predsjedavao predsjednik PzP-a Nebojša Medojević. On se zahvalio svim članovima na njihovom doprinosu i istrajnosti tokom jedne vrlo teške godine koja je sada već iza nas:
“Ovo je najteža godina od osnivanja u funkcionisanju PzP-a, i u našim životima. Mi smo od 16. oktobra meta neviđenog političkog progona ovog kriminogenog režima, raznim podmetačinama, prisluškivanjima i pritiscima na naše porodice i nas same. Vrijeme će dokazati da smo čisti i da smo sve radili časno i pošteno i neko će ovaj neviđeni politički progon morati da plati. Bili smo predmet afere “pranje novca” i svakodnevno su se vršile spletke i pritisci na nas, naše porodice, naše funkcionere, naše članstvo, naše dobavljače, pa čak i dobavljače naših dobavljača. Ovo je možda i najšira istraga koja je sprovedena u Crnoj Gori, a na kraju nisu našli ništa, saopštio je Medojević.
On kaže da je jasan plan bio da se DF uništi, da se lideri pohapse i da se zabrani rad DF-a.
-Ogromnu zahvalnost dugujem svima vama koji ste izdržali ovaj progon, a pogotovo onima koji su bili direktno isledjivani od strane ove kriminalne organizacije. Da bi pobijedili DPS na predsjedničkim izborima, cijela opozicija mora da se ujedini i da ima nestranačkog kandidata, jer nijedan partijski lider u uslovima ovakvog nepovjerenja izmedju političkih partija ne može da pobijedi bilo kog kandidata DPS-a. Ovo zato što je takav animozitet između političkih partija, da kada izađete sa idealnim kandidatom, neke druge partije ga neće glasati ili će neke druge partije dati svog kandidata, pa će naravno, doći do rasipanja glasova koji idu direktno u korist DPS-u” zaključio je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.