GLAS ZA MANDIĆA JE GLAS ZA POMIRENJE I STABILNOST U CRNOJ GORI

1

Piše: Edis Glogovac

Egzaltirani komentari pristalica Evrope Sad povodom odluke Mila Đukanovića da raspusti skupštinu, pokazuju da je sva priča koja je bila usmjerena da se u javnosti stvori narativ da je DF =dps, u stvari bila samo dimna zavjesa iza koje se krije činjenica da dps ovakvim činjenjem želi da učini uslugu ES, kako bi ista nakon što njen kandidat ne uđe u drugi krug i bude morao da podrži Andriju Mandića sačuvala političku snagu, da se ista ne bi prelila upravo DF, a takav scenario bi se desio ako bi i da se kojim slučajem formirala nova vlada.

Jasno je da je ovakvo slavlje u stvari slavlje onih koji će opstati na političkoj sceni upravo zahvaljujući jučerašnjoj odluci Mila Đukanovića. Zato je vrlo važno, a to govorim kao pripadnik manjinskog naroda, podržavajući svog sunarodnika Šefketa Krcića, da podržimo Andriju Mandića na predsjedničkim izborima, jer se radi odgovornom čovjeku, koji ima svoje jasne stavove, ali uz uvažavanje stavova i mišljenja drugih, spremnosti na traženje kompromisa kojim ovo društvo postaje odgovornije i stabilnije. Pristalice Evrope sad bi trebalo da smanje egzaltaciju u koju su upali su jer me ta njihova egzaltacija podsjeća na egzaltaciju dps izbornih „pobjeda“ ili pak na egzaltaciju kada su članovi DPS-a, ti veliki evropejci mrzjeli šah zbog šahovnice ili ono što je možda manje poznato, kada nisu htjeli da jedu baklave jer su im mirisale na loj, da bi se kasnije neiskreno i zbog svog ličnog bogaćenja gušili jedući alvu.

Glasaću Andriju, glasaću ga jer je čovjek, glasaću ga kao Srbina, jer pomirenje nam treba kao hleb i voda, a ja sam ispruženu ruku Andrije Mandića prihvatio!

1 Comment
  1. luka komentariše

    Lider Demokratske partije socijalista (DPS), predsjednički kandidat i aktuelni predsjednik države Milo Đukanović, kazao je da će se voditi dijalog o pomirenju sa Demokratskim frontom, bez obzira šta neko o tome mislio.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.