“Glas javnosti” objavio: Biznismen prijavio Daku Davidovića zbog prijetnji!

19

Crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović, vlasnik kompanije Neksan, koji je nedavno osnovao i političku partiju Narodni pokret Crne Gore, prijavljen je beogradskoj policiji zbog prijetnji!

Davidovića je prijavio Dalibor Džogaz, vlasnik beogradske firme Montavar Metalna Lola, jer su ga, kako se se navodi u prijavi, prije nekoliko dana presrela dvojica korpulentnih momaka, i u Dakino ime mu poručili da znaju sve o njemu, čak i gde mu djeca idu u vrtić i školu!

Glas javnosti došao je u posjed prijave, podnijete 30. novembra ove godine u policijskoj upravi Čukarica, koju prenosimo u celini:

– Direktor sam firme Montavar Metalna Lola, koja se bavi mašinskom industrijom. Prije dvije godine napravio sam ugovor i ušao sam u poslovni odnos sa firmom Neksan, čiji je vlasnik Miodrag Davidović. U tom ugovoru bilo je naznačeno da firma Neksan da bankarske garancije i finansiranje projekta u rafineriji nafte u Pančevu. Miodrag Davidović je učestvovao oko četiri mjeseca aktivno, iako je ugovorom bio dužan da projekat finansira do kraja, i da da garancije za kvalitet izvršenih usluga nakon završetka posla još pet godina. Međutim, on se povukao posle četiri meseca. U međuvremenu je slao neovlašćene predstavnike Neksana, među kojima i Zdravka Kosanovića iz Nikšića, da pokušaju da naplate svoja potraživanja. Drugim riječima, Davidović je taj koji nije ispoštovao ugovor, ali je umislio da mi njemu dugujemo novac. Ja sam uvijek bio za to da se to riješi na miran način, i preko suda, i drugim pravnim sredstvima, gde postoji i zvanična pisana korespodencija između naših firmi. Inače, 2018. godine, u ta četiri meseca od zaključenja ugovora do njegovog odustajanja, on je dolazio, i lično u prostorije moje firme, prijetio je indirektno i meni i zaposlenima u smislu da ako mi ne uradimo to i to, da ćemo videti, i sl. Nije bilo direktnih prijetnji.

Međutim, dana 30. 11. 2020. godine, oko 16:45 časova, ispred zgrade u kojoj živim, sačekala su me dvojica nepoznatih muškaraca, obojica visine oko 190 centimetara, krupnije građe, u tamnoj odjeći. Kad sam izašao iz vozila, prišla su mi ta dva lica, i pitala da li možemo da porazgovaramo. Odbili su da mi se predstave. Rekli su da ih šalje Miodrag Davidović i da ja dobro znam o čemu se radi. Ja sam rekao da znam, da smo Davidović i ja imali poslovni odnos, te da smatram da bi to trebalo da se riješi pravnim putem, i da se Davidović pismeno izjasni šta želi. Oni su mi rekli da neće biti nikakvog pravnog puta, nego da ja u naredna 24 sata pozovem gospodina Davidovića i vidim sa njim šta to on očekuje od mene i moje firme. Odbio sam i rekao im da ćemo sve riješiti pravnim putem. Nakon toga su dodali i to da znaju gdje živim, gdje mi djeca idu u školu i vrtić, i da znaju da moj brat živi u Novom Sadu, te da bi najbolje bilo da se ovaj problem sa Davidovićem riješi u narednih 15 dana. Nakon toga su otišli. Video nadzor na ovom mjestu ne postoji.

Nije bila upućena direktna prijetnja, ali s obzirom da su mi pomenuli djecu i brata smatram da je ovo bila indirektna pretnja. Plašim se za bezbjednost moje porodice.

Redakcija Glasa javnosti pozvala je Miodraga Davidovića u subotu ujutro, nešto posle devet časova, u namjeri da proverimo navode Dalibora Džogaza. Na njegov broj javila se osoba koja se predstavila kao Dakin sufler, te nas zamolila da se javimo za sat vremena jer je gospodin Davidović još u krevetu. U deset časova Daka se nije javio niti odgovorio na poruku.

Daka Davidović ranjen je prošle godine u beogradskom hotelu Kraun plaza, dok je bio u društvu crnogorskog vladike Joanikija. Slučaj do danas nije rasvijetljen, i ostalo je nejasno ko je bio prava meta snajperiste, Daka ili vladika.

Davidović, koji je dugogodišnji vlasnik “Neksana”, vodio je više godina nikšićku Železaru i Rudnike bokista.

(Glas javnosti)

19 Comments
 1. Boka di cataro komentariše

  Stari ratni profiter i švercer.

  61
  10
 2. Ivi komentariše

  Djubre jedno, sad će u zatvor, sa švercerskim popovima Gojkom j Joanikijem. U zatvor te mafijaše gadne. On stranku da osniva, daleko bilo…

  25
  68
  1. Monarch komentariše

   Jedi govna Ivi po CDM-u i Vijestima.

   57
   17
  2. Pushi ga,Mirna! komentariše

   E shipu racq, drugarice Ivi.
   Smrt fašizmu,sliboda narodu.
   Qurac u zube dušmanima .

   24
   8
  3. Prle komentariše

   😆👍😆👍😆👅

   6
   2
  4. vaso komentariše

   Bravo ivi, pohapsiti sotonjarska gvna

   9
   15
  5. Klema komentariše

   Kad ti kažeš, baš će biti daleko!🤣🤣🤣 Ne da će da osnuje partiju, nego će za početak da u Nikšiću poplasti glasove i bude vlast. To je koliko mi se čini blizu, da bliže ne može biti.

   5
   1
 3. Ivi komentariše

  Pola vlade mu je na spisku, i premijer verovatno. Mafijaška vlada.

  24
  38
 4. Stara varos komentariše

  Mi iz CG ne umijemo da poslujemo po zakonu i propisima. Kod nas Vazi zakon otimačina i lopovluka.tako radimo evo 30 godina. Pa sad mislimo da ce i dalje tako da bude. Normalan i pošten svijet treba da nas zaobilazi

  35
  5
 5. Bole komentariše

  A onda se poziva na sve crkve i svece koji postoje. Ta bagra se predstavlja kao predstavnik naroda i vodja nekakvih profesora. Ovamo se bavi kriminalom. Uzas. Pa svi znaju kako se obogatio. Nije sigurno cuvajuci ovce po Goliji.

  42
  6
  1. Komita komentariše

   Kako se obogatio? Tako što je švercovao oružje preostalo nakon rata u BiH na Kosovo, za dobre pare koje je plaćala UČK. Jeste braćo Srbi, naoružavao je vaše drugare koji su vas poslije sa tim oružjem poslije dobro potprašili po guzici. ZAto sad i diže crvke po Goliji, ne bi li dušu svoju spasio. Svi to znaju na Kosovu, a i čitav Nikšić to zna. Samo vama idiotima neće da dopre iz dupeta u glavu.

   16
   3
  2. Komita komentariše

   Kako se obogatio? Tako što je švercovao oružje preostalo nakon rata u BiH na Kosovo, za dobre pare koje je plaćala UČK. Jeste braćo Srbi, naoružavao je vaše drugare koji su vas poslije sa tim oružjem poslije dobro potprašili po guzici. ZAto sad i diže crvke po Goliji, ne bi li dušu svoju spasio. Svi to znaju na Kosovu, a i čitav Nikšić to zna. Samo vama idiotima neće da dopre iz dupeta u glavu.

   12
   3
 6. Felacio MNE komentariše

  A da nije malo providna,udbaška priča?
  Mešči da jes.

  13
  16
 7. Bosko komentariše

  Gospodine Stara varos,

  Potpuno se slazem sa Vama.
  Sticajem okolnosti posao me je naveo na Crnu Goru i poslovanje u njoj.
  Nigde, ali nigde, nisam sreo takav mentalni sklop kao u Crnoj Gori.
  Nevaspitanje, bez kulture komunikacije, prostora, diskrecije..elementarne koja se odnosi na posao. Potpuno sam bio zatecen. Prostakluk. Kompleksi.
  Jedina zemlja i grad, Podgorica, gde sam primetio da su muskarci vece tracare od zena. Uzas.
  Abrovi, komentari…a nos ne znaju da obrisu. Sve je svedeno na improvizaciju.

  O devojkama ne bih. Sumorno.

  Izneo sam moj dozivljaj bez da zelim nekoga da uvredim.

  33
  2
  1. Darko komentariše

   Bole moj ,,, sretan ti put a tekst govori o tebi . Najgori soj ljudi su oni koji svoj komplexs ljece ,,,, evo poput ovog texsta .
   Izadji covjece , napij se , zaljubi , poljubi zgodnu curu , uplati tiket , odigraj basket ,,,,,,, ma sto ti pricam kad si ocigledno sterilan i jadan .

   10
   16
   1. vaso komentariše

    Boško impotencija😂😂🤔

    3
    7
 8. crni komentariše

  I taj je neko govno kaoni Daka

  14
  6
 9. Vesko K. komentariše

  Ovaj Dakin je kupovao i onaj probemsticni otpad u Brodogeadilistu Bijela od stecajjog
  Ostojica…sto se tamo sve namjestalo.

 10. Ivi komentariše

  Vidjećete snimak iz Makedonije i tekst, kako je mitio ljude sa 300 000 evra da dobije posao, bliskih Zaevu. E to je objavljeno, čitao sam. Niko nije digao sudsku tužbu da je laž.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.