Funkcioner Demokrata udario na Vladu pred rekonstrukciju: Pola Vlade iz njegove partije a on tvrdi da je ovo najgora Vlada u skorijoj istoriji!

0

Nosilac liste Demokrata u Budvi Đorđe Zenović objavio je na juče na svom Fejsbuk profilu naslovnu stranu „Vijesti“ uz komentar da je riječ o najgoroj Vladi.

Ovo dolazi samo par dana nakon najavljene rekonstrukcije Vlade. Podsjećamo, Demokrate su se ranije oročile podršku Vladi do dobijanja IBAR-a a ta partija očito već sada kalkuliše i opipava javno mnjenje ovakvim vidom javnih kritika. Zenović, takođe intrigantno, napada Vladu Milojka Spajića u kojoj inače i sjede funkcioneri Demokrata, pa čak i njegov partijski lider, stoga je nejasno koji su razlozi napada na Vladu kada drugi funkcioneri Demokratske Crne Gore ovih dana podržavaju rekonstrukciju Vlade tvrdeći da je to dogovoreno koalicionim sporazumom.

On je u objavi napisao i da „neka je na obraz svakome ko nastavi da sjedi u takvom društvom i daje legitimitet svemu što će dalje uslijediti i onome što je već učinjeno“.

„Kada kažem da je ovo najgora Vlada u skorijoj istoriji parlamentarizma u Crnoj Gori – razloga je stvarno mnogo, a konkurencija žestoka. Ipak, jedan od ključnih razloga za ovu titulu je odnos ove Vlade prema prostoru u Budvi, finiširanje nedovršenih poslovnih aranžmana DPS-a i to što je ova nesrećna većina iznijedrila tri lika kao što su Janko Odović, Vasilije Čarapić i Siniša Minić. Nedonošenje Prostornog plana Budva već četiri godine, a da bi se završili Skočiđevojka, MIA Investment, Zavala, Školj, pojas ispod magistrale od Zavale do Rafailovića, devastacija Spasa, soliteri kod vrtića, Crvene zgrade i kod hotela ‘Mogren’ su dovoljni da svako ko ima i prst obraza već danas napusti Vladu Crne Gore i otkaže podršku istoj. Obzirom da se to desiti neće – neka je na obraz svakome ko nastavi da sjedi u takvom društvom i daje legitimitet svemu što će dalje uslijediti i onome što je već učinjeno“, napisao je Zenović na Fejsbuku.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.