Evroliga ponovo u Beogradu: Zvezda demolirala Budućnost!

4

Crvena zvezda je ispunila cilj, Evroliga ponovo će se igrati u Beogradu! U majstorici koja se umalo nije ni odigrala novi vladar regiona je u buretu baruta raznio Budućnost i poslao kući u djelovima. Na Mali Kalemegdan stigla je četvrta šampionska kruna namijenjena prvaku Jadranske lige, a glavni grad Srbije ponovo će ugostiti evropsku košarkašku elitu – 97:54 (18:13, 29:8, 27:16, 23:17).

Crvena zvezda je ove vrele aprilske večeri ponovo učinila da Budućnost ne izgleda ni kao bleda sjenka sada već bivšeg evroligaša i tima koji se toliko puta mijenjao tokom sezone, zbog čega je u isti uloženo mnogo.

Ako se posle uvodnom kvartalu nije moglo razjasniti ko će završiti na tronu, sve dileme bile su otklonjene u deset minuta prave košarkaške erupcije Crvene zvezde, posle čega se nije ni zaustavljala! Budućnost je samljevena i nadigrana u svim poljima i razlika je gotovo sve vrijeme išla uzlaznom putanjom. U jednom trenutku otišlo se i na nevjerovatna 45 poena razlike (97:52), što ni u kom slučaju ne predstavlja realnu sliku odnosa kvaliteta dva tima.

(mozzartsport)

4 Comments
 1. Goran komentariše

  Sramota da prenosite tekst sa mozzarta valjda u CG ima novinara.Ni rijeci o incidentima a umjeli ste pisati posle trece utakmice Nuhodzicev sin i sl.Postojace KK Buducnost i posle Mila kao sto je postojala i prije.Vasi dvoatruki arsini mi se gade problem su stranci u Buducnost a nisu problem u Zvezdi.Muhamed Faje stari serdar iz Senegala.Najgore je od svega sto Vas portal I vase politicke gazde rade za Mila i drze ga na vlasti 30 godina.Bitno je pisati protiv URE i Demokrata stvarno ste jadni ali to je surova realnost Crne Gore.A onda plac sto nam djeca idu van drzave.Sve zasluge Vasem portalu a Ja kad ga otvorio ….,,,

  1. admin komentariše

   Postovani poklonice ideologije Demokrata i URA. Vasa zaslijepljenost tom politikom dovoljno govori o Vama. I ne trudimo se da Vas i Vama slicne fasciniramo jer Vi sluzite od svog postojanja Drugoj familiji, koja saradjuje da Prvom familijom. Pozdravite sve tajkune Vase koji rade zajedno sa DPS-om. I nastavite da podrzavate sve projekte DPS-a, kao sto ne i KK Buducnost.

 2. Hamilton komentariše

  Bljutavi tekst bez osvrta na incidente. I u Beogradu postoje njihovi nuhodžici i lazovici a ti si Admine oboičan kvazi opozicionar i ne znam dje vidiš ti URU i Demokrate u svemu ovom. I u Beogradu i u Podgorici isplivali su oni najgori i porivi i ljudi kojima je cilj da pravi ljubitelji sporta zaobilaze i hale i stadione , sram ih i stid ih bilo.

 3. Srdja komentariše

  A vama milo, ultra neprijatelji CG, sram vas bilo

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.