EURO 2024: Svaki gol za bolje sjutra

0

Ovog ljeta, EURO 2024 donosi uzbuđenje na terenu, a kompanija Meridian kao i mnogo puta do sada odlučila se za humanitarnu misiju van njega.

Svaki gol na ovom prestižnom prvenstvu nije samo korak ka pobjedi za timove, već i korak ka boljem sjutra za sve one kojima je pomoć potrebna.

Golovi koji prave razliku

Za svaki postignuti gol tokom EURO 2024, kompanija Meridian doniraće 30€ za podršku onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ova donacija nije samo simbolična, već predstavlja našu posvećenost sportu koji se na različite načine može koristiti kao sredstvo za dobrobit društva. Svaki gol je prilika da pružimo ruku onima koji su u nevolji i da doprinesemo izgradnji bolje budućnosti za sve.

Naš cilj je da spojimo strast prema fudbalu sa snagom zajedništva. Kroz ovu inicijativu, želimo pokazati da sport može biti više od igre – može biti pokretač promjena. Svaka donacija će ići u fondove za podršku ugroženim zajednicama, obezbjeđivanje osnovnih sredstava za život, zdravstvene usluge i obrazovne programe.

Kako možete pomoći

Navijajte za svoje omiljene timove i igrače, znajući da svaki njihov uspjeh na terenu ima širi značaj. Svaki gol koji slavimo donosi radost ne samo nama, već i onima kojima je pomoć prijeko potrebna. Vaša podrška i navijanje dodatno motivišu igrače, a istovremeno pomažu u ostvarivanju naše humanitarne misije.

EURO 2024 je više od sportskog događaja – to je prilika da svi zajedno doprinesemo stvaranju boljeg svijeta. Svaki gol nas podsjeća na moć sporta da inspiriše, ujedini i donese promjene. Pridružite nam se u ovoj misiji i budite dio nečega većeg. Zajedno, možemo učiniti da ovo ljeto bude nezaboravno za sve, a posebno za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Svaki gol je korak ka pobjedi. Svaki gol je korak ka boljem sjutra.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.