Eriksen objavio prvu fotografuiju iz bolnice i zahvalio se na podršci: Navijaću za moje momke u narednim mečevima, igrajte za cijelu Dansku!

0

Danski fudbaler Kristijan Eriksen srušio se u subotu na meču Evropskog prvenstva protiv Finske, a brzom intervencijom ljekara spasen mu je život!

Došlo je do srčanog zastoja kod 29-godišnjeg fudbalera i ko zna šta bi se desilo da Simon Kjer nije prvo brzo reagovao i izvadio mu jezik, da bi ga potom ljekarski tim oživljavao na terenu i u svjesnom stanju prebacio u bolnicu.

Dok stižu informacije da je Eriksen najvjerovatnije završio karijeru, danski fudbaler je objavio „selfi“ iz bolničkog kreveta i poslao jasnu poruku svima koji su mu poželjeli brz oporavak.

„Pozdrav svima, hvala na sjajnim porukama podrške koje stižu iz svih krajeva svijeta. To znači mnogo meni i mojoj porodici. Dobro sam, uzimajući u obzir okolnosti. Moram i dalje da prođem neka ispitivanja u bolnici, ali se osjećam dobro. Navijaću za moje momke u narednim mečevima, igrajte za cijelu Dansku!“, napisao je Kristijan Eriksen na svom Instagramu i obradovao navijače.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.