Eraković postao ekspert i za ekonomiju: Prijeti svima koji ugroze državu!

3

Samo onaj ko je neodgovoran kada govorimo o zdravlju ove nacije može krenuti protiv epidemiološkoh mjera i protiv zdravog razuma svakog pojedinca u Crnoj Gori, upozorio je u razgovoru za CdM direktor Kliničkog centra Crne Gore Jevto Eraković.

Odgovarajući na pitanje da li ponašanje neodgovornih pojedinaca ili grupa može ekonomiju države “baciti na koljena”, Eraković kaže da je to jasno.

“Svaki građanin Crne Gore treba da se zamisli sam sa sobom. Nećemo dozvoliti ni u jednom trenutku da bilo ko bude etiketiran ili da postoje predrasude prema nekom što se zarazio. Ljudi ne smiju biti stigmatizovani. Ipak, moramo shvatiti da onaj ko to tendenciozno radi, sa namjerom, takvi pojedinci ili grupe moraju snositi odgovornost za namjerno izazivanje problema u Crnoj Gori. Prvo zdravstvenog, ali isto tako i ekonomskih problema, koji ciljano mogu da dovedu do uništavanja naše ekonomije, turističke sezone. Uspjećemo da prebrodimo krize, pokazali smo to i kroz istoriju da možemo, ali stvarno mislim da ne treba da dozvoliti bilo kome, ma kako se zvao, da nam to uništava”, istakao je Eraković u razgovoru za CdM

3 Comments
 1. bajo. komentariše

  Велики ваш проблем је што сви лажете. Нико вам випе не може вјеровати . Једну зинете а десет слажете.

  20
 2. Lola komentariše

  Kakva drskost i sta oni sve sebi daju za pravo. Ponasaju se kao da su na celu psihijatrijske klinike, a da smo mi svi redom idioti. Gleda te u oci i laze da ne trepne! Bagro nezasita vazda li vam je malo!

  17
 3. Zdravko komentariše

  Tvoj tim uništava turizama s a turizmom i ekonomiju. Otvorigranice za spas sezone. Kaži građanima kolika ti je plata, koliko si zardio dosad od kada je epidemija počela

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.