EPCG organizuje nagradnu igru za domaćinstva

0

Elektroprivreda Crne Gore organizuje nagradnu igru Nagradu osvoji jer nula se broji““ za potrošače iz kategorije domaćinstva.

Ova nagradna igra, kako je saopšteno iz EPCG, počinje danas, 8. januara i trajeće do 31. januara 2024. godine, a nagradni fond čine 223 nagrade.

„Pravo učešća u nagradnoj imaju imaće svi potrošači iz kategorije DOMAĆINSTVA, koji na dan 31. januar 2024.godine budu imali stanje duga 0 eura. U posebnoj bazi, sa dodatnom mogućnošću da osvoje jednu od vrijednih nagrada, naći će se svi potrošači iz kategorije DOMAĆINSTVA, koji na dan 31. januar 2024.godine budu imali stanje duga 0 eura, a imaju aktiviran servis Elektronski račun“, pojasnili sui z EPCG.

Kako se navodi u saopštenju ove kompanije, nagradni fond od 100 umanjenja od 50 eura na računima za električnu energiju namijenjen je za bazu u kojoj će se naći svi potrošači iz kategorije domaćinstva, koji na dan 31. januara 2024.godine budu imali stanje duga 0 eura.

„Za ovu bazu namijenjen je i nagradni fond od 10 telefona Samsung A34, 10 telefona Samsung A54 i 3 telefona Samsung S23+. Nagradni fond koji čine 100 umanjenja od 100 eura na računima za električnu energiju izvlačitiće se iz baze u kojoj se nalaze potrošači iz kategorije DOMAĆINSTVA, koji na dan 31. januara 2024. godine budu imali stanje aduga 0 eura, a ujedno imaju aktiviran servis „Elektronski račun“. Servis „Elektronski račun“ omogućava potrošačima da odmah nakon obračuna, početkom mjeseca, prime račun za utrošenu električnu energiju putem imejla. Aktiviranje usluge je brzo i jednostavno, dovoljno je da potrošač svoju imejl adresu na koju želi da prima račun i pretplatni broj,  pošalje na imejl [email protected], a potrošači koji su registrovani na www.epcg.com, ovu uslugu mogu aktivirati i sami“, navodi se u saopštenju EPCG.

Javno izvlačenje dobitnika biće organizovano u prostorijama  EPCG u Nikšiću, 15. februara  u 11.00h.

„Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem. Sve informacije o nagradnoj igri mogu se dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na web sajtu www.epcg.com gdje su istaknuta i Pravila nagradne igre, kao i na profilima EPCG na društvenim medijima“, zaključuje se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.