Englezi i Njemci spremili ponudu Đukanoviću: Traže da podnese ostavku i da napusti politiku!

2

Predsjedniku Crne Gore i DPS-a biće uskoro ponuđeno da podnese ostavku na mjesto prvog čovjeka države i stranke i da se povuče iz politike, saznaje Borba u dobro obaviještenim izvorima. Ponuda iza koje stoje Velika Britanija i Njemačka, biće prezentirana Đukanoviću, u narednom periodu. Taj paket podrazumijeva i da Đukanović napusti Crnu Goru, kako ne bi remetio nove procese u državi, a zauzvrat, sve afere protiv njega bi bile zatvorene. Naravno, on ne bi mogao više da se bavi politikom.

“Agenti službi Velike Britanije i Njemačke su mjesecima prisutni u Crnoj Gori. Aktivno rade na terenu, infiltrirani su u sve bezbjednosne strukture. Za to vrijeme prikupili su obilje materijala, koji u periodu pred nama može biti veliki teret za mnoge državne funkcionere. I mnogima u vrhu DPS-a je sve to jasno, zato je na sceni zavjet ćutanja, kada je u pitanju odbrana njihovog predsjednika, od teških optužbi”, saznaje Borba.

Velika Britanija i Njemačka su spremile ponudu za Đukanovića, da podnese ostavku, napusti politiku i zemlju, nastavi svoje biznise, a sve istrage i afere će biti zatvorene.

“Ta ponuda je nedavno, indirektno, stigla do nekih ljudi u vrhu DPS-a, a uskoro će biti Đukanoviću stavljena na sto. Ponuda je uzmi ili ostavi i o njoj nema dodatnih pregovora”, potvrdio je Borbi izvor iz vrha jedne obavještajne službe.

Namjera Britanije i Njemačke, koja nikad nije ni gotivila Đukanovića, je da otvore određene političke procese u Crnoj Gori, ali bez hipoteke Mila Đukanovića.

2 Comments
  1. Komšija komentariše

    Može li se znati koji je mozak smislio ovaj tekst. Da je obo moguće baš bi vas portal kso neovian izabrali da promobišu odluku.Budimo ozbiljni.

  2. Kimica komentariše

    Komisija, bolje da ti je nick udbash. Sto je bato? Napunio si gace? Ako je portal neozbiljan, sto hejtujes ovde?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.