EKSLUZIVNO: Inspektori organizovali seksualne orgije u stanici policije u Kotoru i o svemu obavještavali jednog od šefova “kavačkog” klana! (FOTO)

15

U prostorijama policije u Kotoru 30. jula 2020. godine dva inspektora policije su organizovala seksualne orgije sa dvije ženske osobe, a o vreloj akciji su, preko kriptovanog telefona, obavještavali policajca Ljuba Milovića, koji se tereti da je u vrhu „kavačkog” klana.

BORBA je došla u posjed fotografija, koje su dio spisa koji je Europol dostavio nadležnim organima o presretnutim porukama.

Jedna od dvije ženske osobe sa ovih fotografija je bila u centru afere godinu dana ranije kada je osuđenik Đ.P. koji kaznu izdržava u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, sa jednom obnaženom i drugom djelimično obnaženom ženskom osobom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika.

Na pomenutim fotografijama jasno se vide nedolične radnje, u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora šalje Ljubu Miloviću.

 

 

15 Comments
 1. aokmenw komentariše

  Neka nemojte da ne naletite na slike nekih litijasica ili poštenih srpkinja. Ima svega.

  1. Bane komentariše

   Ne brini se, neće. Nijesu to vaše makaronke. Nego, da i ti nijesi malo Italijan?

  2. Sibirski komentariše

   Ako se naleti na takve slike, o njima kada se i ako se dese. Kažem ako, jer teško da će se desiti.

   Međutim, mašiš poentu komitaću.
   Poenta nije na ženama sa ovih slika koje su vjerovatno ucijenjene i prinuđene da rade to što vidimo, već je poenta na onome što su radili službenici policije u svojim službenim prostorijama, a koji bi trebalo da štite zakon i ljudska prava, i da se bore upravo protiv stvari koje su isti oni radili na ovim slikama.
   Ove slike i naročito poruke su dokaz kriminala i korupcije službenika koji su na njima, a samim tim katastrofa za državni organ u kojem rade, kao i za samu državu.

   Eto tako Aoktebe, komitaću, prijatni ti bili makaroni!

   ZA BUDUĆNOST CRNE GORE! ❤️💙🤍

 2. Putin komentariše

  Jesu ovo Milovicevi udarnici Slobo Marko i ekipa. Dokle nisu dosli u kotor nisu imali dva zuba u glavu.

 3. Mirsad komentariše

  U svim porama sistema dno dna smo odavno dotakli, pitam se da li neko uopste smije da takne u ovo osinje gnijezdo. Da se razumijemo, kaze sa da svaka drzava ima svoju mafiju, ali C Gora je i tu otisla korak dalje, valjda u susret Evropi. Jer crnogorska mafija ima svoju drzavu!

  1. Zeks komentariše

   Ovo isto je na bezanijskoj kosi u stanici sve snimnjeno pa nikom nista. Radi i dalje

 4. Јакша komentariše

  Bože sačuvaj nas od policije!

 5. DAMA komentariše

  KAKO JE OVAJ NAROD DOTAKAO DNO.

  OVO SU EVROPSKE VRIJEDNOSTI. SVI U EVROPU

  TRAGEDIJA OD OVE DRŽAVE I OVOG NARODA.

 6. vaka komentariše

  Cran Milice

 7. Radan komentariše

  Ja reko bice vise slika

 8. Nikola komentariše

  Kako je u redu da se prikazu imena devojaka, a ne imena inspektora? Ne razumem odavno tu logiku da se prikazu imena devojaka, pa i slike lica, a ovamo frajeri da se ne vide. Meni je vise za osudu kako neko prenosi ovu vest, nego sami cinioci.

 9. Komentarisem komentariše

  Slobodan Vulanović inspektor kotorski

 10. Joža komentariše

  Jel se zna kad će bit u kinima?

 11. Miloš komentariše

  Feministkinje, ‘de ste? Voja objavi knjigu i posle danima ne može da se živi od njih. Ko kaže da u ovome nema i elemenata silovanja, zloupotrebe autoriteta od strane policajaca?

 12. Mrkela komentariše

  Vi ne postujete ljubav , dvoje mladih jedno sa znackom drugo sa tetovazom … kao Romeo i Julija

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.