EKSKLUZIVNO: Pavle Bulatović je ubijen zbog politike!

0

Ubistvo nekadašnjeg ministra odbrane Savezne Republike Jugoslavije Pavla Bulatovića je političko ubistvo i čin terorizma, rekao je bivši poslanik Predrag Bulatović.

On je kazao i da slučaj ubistva bivšeg saveznog ministra odbrane zahtijeva da se rasvijetli do kraja.

“Ovaj slučaj zaslužuje da bude riješen. Čvrsto sam ubijeđen da je na Pavla, kao političku ličnost, izvršen atentat iz političkih razloga. Ti politički razlozi mogu biti vezani za njegovo opredjeljenje prema zajedničkoj državi i vrijednostima koje baštini izvorna Crna Gora, a mogu biti i u smjeru, pošto je on prepoznat kao snažan borac protiv korupcije i organizovanog kriminala, kao što je to bila Socijalistička narodna partija, koja je nastala na tome. Ja sam napustio jedinstveni DPS ne samo zbog zajedničke države, već prije svega zbog toga što sam vidio da se pod okriljem Vlade Mila Đukanovića i njega lično razvija šverc cigareta i kriminalne aktivnosti”, rekao je Bulatović.

Nekadašnji čelnik Bloka za zajedničku državu ukazao je da je Pavle Bulatović bio čovjek bez mrlje u karijeri.

“Radi se o čovjeku koji za sobom nema nijednu jedinu aferu, dakle, čovjek potpuno čist i isključuje se svaki motiv izuzev političkog. To je političko ubistvo, to je terorizam”, ocijenio je Bulatović.

Kako je dodao, danas, čitajući SKY prepiske, mi vidimo da je crnogorska vlast u proteklom periodu organizovala kriminal.

“Da nije bilo takve crnogorske vlasti ne bi se formirale kriminalne grupe, klanovi kavački i drugi… Takođe, tužilaštvo je bilo korumpirano i u njemu smo imali one koji sarađuju sa organizovanim kriminalom. Evo, specijalni tužilac Saša Čađenović je u zatvoru. Sudstvo je danas najzarobljenija institucija, tamo ne može da prođe nijedna akcija koja se tiče organizovanog kriminala, a vezana je za prethodnu vlast”, zaključio je Bulatović.

 

(Adria.tv)
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.