EKSKLUZIVNO: Objavljujemo lažne pasoše ubica Jovana Vukotića! (FOTO/VIDEO)

0

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić (42) ubijen je 8. septembra Istanbulu, a sada se pojavio i snimak njegovog ubistva kojeg su objavili turski mediji. Pored video materijala koji je plasiran u javnost BORBA ekskluzivno objavljuje i fotografije lažnih pasoša koje su koristile Vukotićeve ubice.

Lažni pasoši su likvidatore predstavili kao državljane Švajcarske, Ukrajine, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Italije.

Pored pasoša, ranije danas je javnosti predstavljen i snimak likvidacije Jovana Vukotića.

Zabilježeno je da je Vukotić, koji je ilegalno ušao u Tursku, stradao u oružanom napadu dvojice napadača na motoru u istanbulskoj četvrti Šišli, dok su njegova supruga, dijete i vozač preživjeli napad, prenosi Blic.

Odjeljenje za borbu protiv organizovanog kriminala i Obavještajni ogranak istanbulske policije pokrenuli su opsežnu istragu o ovom napadu.

Nakon sprovedene istrage utvrđeno je da je napad izveo Radoje Živković, inače jedan od šefova kriminalne organizacije Kavač, preko svojih veza u Turskoj. U akciji hapšenja sprovedenoj 16. septembra uhapšeno je ukupno 12 osoba, među kojima su Živković i Zdravko Perunović.

Sada su se pojavili novi detalji, kao i snimak likvidacije. Vukotića, vođu škaljarske klana, sa četiri metka usmrtio je ubica koji se motociklom približavao njegovom automobilu.

Za Vukotićevu likvidaciju uloženo 1.5 miliona evra!

Vođa kriminalne organizacije Bariš Nek je za atentat dobio nevjerovatnih 1.5 miliona evra od rivala Jovana Vukotića iz Kavačkog klana. On je naredio svojim ljudima da ubiju Vukotića, prenose mediji

Tokom pretresa zajedno s osobama zaplijenjeno je 11 lažnih ličnih karata, šest lažnih pasoša i dva komada oružja koja je korišćeno u incidentu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.